Домашній майонез з лимонною кислотою
(покроковий рецепт з фото)
Незважаючи на велику кількість самого різного майонезу в магазинах, домашній набагато корисніше як мінімум тому, Що ви знаєте, з яких продуктів його приготували. Ділюся рецептом майонезу з лимонною кислотою.
За цим рецептом домашній майонез можна приготувати буквально за хвилину. Він виходить дуже густим і якщо ви хочете більш рідкий, то додайте трохи води. Також можна додати за бажанням гірчицю, часник, зелень. Ніжний і дуже смачний майонез без консервантів стане чудовою альтернативою магазинному.
- Соняшникова олія - 200 мілілітрів(rafinirovannoe)
- Куряче яйце - 1 штука
- Лимонна кислота - 1/4 чайних ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
Підготуйте інгредієнти для приготування домашнього майонезу.
У високу посуд, наприклад, мірний стакан, налийте рафіновану соняшникову олію. Попередньо поставте його в морозильну камеру на 20 хвилин.
Додайте сіль.
Додайте лимонну кислоту.
Додайте цукор.
Яйце помийте з милом, обполосніть і висушіть. Після розбийте в посуд з маслом, сіллю, лимонною кислотою і цукром.
Опустіть блендер у склянку і накрийте їм яйце. Через кілька секунд майонез почне густіти і заповнювати стакан. Коли вся рідина загусне, можна буде продовжувати збивати піднімаючи блендер і опускаючи. Через кілька секунд майонез буде готовий.
Домашній майонез з лимонною кислотою готовий.
Заправляйте домашнім майонезом салати, вінегрети, готуйте тости і грінки.