Італійські сендвічі
(покроковий рецепт з фото)
Прості, але дуже смачні італійські сендвічі обожнюють всі мої домочадці. Я використовую для цих сендвічів справжній італійський сир, пармезан, іноді моцарелу. Спробуйте.
Італійські сендвічі запам'ятаються вам, і ви будете їх готувати вранці на сніданок, в полудень і на вечерю. Універсальна закуска! Виберіть хороший свіжий хліб, тоді він вийде хрустким зовні і м'яким всередині. Ковбасу, яку вважаєте за краще, сир і хорошу гірчицю. Відмінне і гармонійне поєднання вершкового смаку (сир і вершкове масло) і гострого (гірчиця і ковбаса). Насолоджуйтесь! Рецепт італійських сендвічів справжній, я привезла його з Італії.
- Хліб - 2 скибочки
- Сир - 2 скибочки
- Ковбаса - 2 скибочки
- Вершкове масло - 25 грам
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
Обсмажте хліб з обох сторін до хрусткої рум'яної скоринки. Смажте на сухій сковороді.
Потім на скибочку ковбаси покладіть сир. Обсмажте ковбасу, сир розплавиться на ній. Перевертати не варто.
На один скибочку хліба намажте гірчицю, на іншій - вершкове масло. Покладіть ковбасу з сиром на той, що з вершковим маслом. А тост з гірчицею покладіть поверх сиру.