Рецепт Італійські сендвічі фото

Італійські сендвічі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти , Сир
Роздільне харчування
На сніданок
Бургери , Бутерброди
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 10 хв.

Прості, але дуже смачні італійські сендвічі обожнюють всі мої домочадці. Я використовую для цих сендвічів справжній італійський сир, пармезан, іноді моцарелу. Спробуйте.

Опис приготування:

Італійські сендвічі запам'ятаються вам, і ви будете їх готувати вранці на сніданок, в полудень і на вечерю. Універсальна закуска! Виберіть хороший свіжий хліб, тоді він вийде хрустким зовні і м'яким всередині. Ковбасу, яку вважаєте за краще, сир і хорошу гірчицю. Відмінне і гармонійне поєднання вершкового смаку (сир і вершкове масло) і гострого (гірчиця і ковбаса). Насолоджуйтесь! Рецепт італійських сендвічів справжній, я привезла його з Італії.

  • Хліб - 2 скибочки
  • Сир - 2 скибочки
  • Ковбаса - 2 скибочки
  • Вершкове масло - 25 грам
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
італійські сендвічі - фото крок 1
Обсмажте хліб з обох сторін до хрусткої рум'яної скоринки. Смажте на сухій сковороді.
італійські сендвічі - фото крок 2
Потім на скибочку ковбаси покладіть сир. Обсмажте ковбасу, сир розплавиться на ній. Перевертати не варто.
італійські сендвічі - фото крок 3
На один скибочку хліба намажте гірчицю, на іншій - вершкове масло. Покладіть ковбасу з сиром на той, що з вершковим маслом. А тост з гірчицею покладіть поверх сиру.

Схожі рецепти