Англійські сендвічі
(покроковий рецепт з фото)
Нещодавно знайшов в одній кулінарній книзі ось такий чудовий рецепт англійських сендвічів. Начинка дуже смачна: тунець, Червона цибуля, яйця варені, томати, каперси та анчоуси. Прекрасна закуска!
Не знаю, чим здивувати гостей? Зробіть просту закуску - англійські сендвічі в домашніх умовах. Набір інгредієнтів для сендвічів можна міняти, використовуючи різні овочі, соуси або рибу. У різних поєднання виходить по-своєму добре, головне, щоб перед подачею на стіл сендвічі були злегка запеченими. Хай щастить!
- Хліб для сендвічів - 8 штук
- Тунець консервований - 300 грам
- Яйця - 4 штуки (зварені круто)
- Сир чеддер - 4 скибочки
- Помідори - 2 штуки
- Лук червоний - 1 штука
- Салат - 4 штуки (список)
- Майонез - 80 грам
- Каперсами - 1 Ст. Ложка
- Анчоуси - 2 штуки
Яйця відварити круто. Очищаємо їх і нарізаємо тонкими кружечками.
Лук очищаємо і нарізаємо півкільцями. Якщо хочете, можна замаринувати цибулю, капнув трохи оцту і додавши трішки цукру.
Нарізаємо кружальцями томати.
З консервованого тунця слід злити масло, а саму рибу розім'яти виделкою.
Каперси і анчоуси дрібно нарізаємо і змішуємо з майонезом. За бажанням можна додати трохи гірчиці.
Намазуємо на скибочки хліба приготований соус.
Зверху кладемо тунець.
Також додаємо томати, цибуля, сир і салат.
Накриваємо сендвіч другим скибочкою хліба, розігріваємо на грилі (або в бутербродниці) 3-4 хвилини.
Розрізаємо сендвічі по діагоналі - і насолоджуємося. Смачного!