Сендвічі будинку
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам показати, як приготувати сендвічі будинку. Це буде гарячий варіант вегетаріанських сендвічів з апетитною начинкою, які ми запекти в бутербродниці. Обожнюю робити їх на сніданок!
Якщо ви любите снідати з м'ясними продуктами, то замість картоплі можна додати в ці сендвічі тонко нарізану ковбаску, хамон або шинку. Але мене цілком влаштовує і цей варіант, він досить ситний. Не шкодуйте масла, тоді скоринка вийде дуже красивою.
- Кнопка - 8 скибочок
- Картопля відварна в мундирі - 1 штука
- Огірок - 1 штука
- Помідори - 1 штука
- Лук червоний - 1 штука
- Вершкове масло - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
- Koriandr - За смаком (листя)
- Часник - 1 зубчик
- Сік лимонний - 0, 5 чайних ложки
Наріжте відварну картоплю, цибуля, огірок і помідор тоненько. У блендері змішайте листя коріандру, сік, подрібнений часник, сіль і спеції за смаком.
Половину шматочків батона змастіть маслом і зеленою пастою, викладіть потроху картоплі, лука, огірочка і помідора.
Змастіть маслом інші шматочки хліба з обох сторін і покладіть зверху на овочі.
Надішліть сендвічі в Бутербродниці і запечіть до красивої скоринки. Все готово!