Сендвіч домашній
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.
Для тих, хто шукає нові рецепти перекусів, показую варіант, як приготувати сендвіч домашній. Це вегетаріанський варіант, який можна доповнити і м'ясними продуктами за бажанням.
Опис приготування:
Я люблю готувати такі гарячі бутерброди вранці. Причому начинку іноді я заготовлював з вечора. Тоді вранці мені залишається лише зібрати і запекти бутерброди. Дуже зручно і швидко перед роботою. Крім того, якщо замотати бутерброди в фольгу, можна взяти їх з собою для перекусу.
- Кнопка - 8 скибочок
- Морква - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Кукурудза - 2 Ст. Ложки
- Цибуля ріпчаста - 0, 5 штуки
- Часник - 1 зубчик
- Сіль, перець, koriandr - За смаком
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Сир твердий - 120 грам
- Зелень - За смаком
Наріжте дрібно все овочі та зелень, морква можна натерти. Я беру консервовану кукурудзу.
Додайте до овочів спеції і натертий сир.
Кожен шматочок хліба змастіть маслом і викладіть начинку на 4 шматочка хліба.
Розігрійте Бутербродниці, накрийте начинку другим шматочком хліба і запечіть приблизно хвилину-півтори.
Їжте бутерброди гарячими!