Рецепт Сендвіч домашній фото

Сендвіч домашній
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На швидку руку , На природу , На сніданок
Бутерброди
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Для тих, хто шукає нові рецепти перекусів, показую варіант, як приготувати сендвіч домашній. Це вегетаріанський варіант, який можна доповнити і м'ясними продуктами за бажанням.

Опис приготування:

Я люблю готувати такі гарячі бутерброди вранці. Причому начинку іноді я заготовлював з вечора. Тоді вранці мені залишається лише зібрати і запекти бутерброди. Дуже зручно і швидко перед роботою. Крім того, якщо замотати бутерброди в фольгу, можна взяти їх з собою для перекусу.

  • Кнопка - 8 скибочок
  • Морква - 1 штука
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Кукурудза - 2 Ст. Ложки
  • Цибуля ріпчаста - 0, 5 штуки
  • Часник - 1 зубчик
  • Сіль, перець, koriandr - За смаком
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Сир твердий - 120 грам
  • Зелень - За смаком
сендвіч домашній - фото крок 1
Наріжте дрібно все овочі та зелень, морква можна натерти. Я беру консервовану кукурудзу.
сендвіч домашній - фото крок 2
Додайте до овочів спеції і натертий сир.
сендвіч домашній - фото крок 3
Кожен шматочок хліба змастіть маслом і викладіть начинку на 4 шматочка хліба.
сендвіч домашній - фото крок 4
Розігрійте Бутербродниці, накрийте начинку другим шматочком хліба і запечіть приблизно хвилину-півтори.
сендвіч домашній - фото крок 5
Їжте бутерброди гарячими!

Схожі рецепти