Щи зі свіжої капусти з помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Один з найпопулярніших супів - щі. Варіантів його приготування дуже багато. Пропоную сьогодні приготувати борщ зі свіжої капусти з помідорами.
Блюдо дуже смачне і безумовно приготувати його можна і в літній сезон, коли велика кількість свіжих овочів або в будь-який інший час року, так як інгредієнти все прості і доступні. За бажанням можна додати солодкий болгарський перець або будь-які інші овочі за смаком. Подавати краще щі зі сметаною, м'ясом і свіжою зеленню.
- М'ясний бульйон - 2, 5 L (можна замінити на воду)
- Капуста - 250 грам
- Помідори - 200 грам
- Картопля - 4-5 штук
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 2-3 зубчиків
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Зелень - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Капусту тонко нашаткуйте.
Картопля наріжте невеликими кубиками.
Цибуля наріжте кубиками, моркву натріть на тертці.
Обсмажте овочі на рослинному маслі до м'якості, додайте нарізані кубиками помідори і улюблені спеції (у мене набір для перших страв).
Обсмажте все разом протягом 2-3 хвилин.
Готовий бульйон процідити.
Додайте овочеву зажарку, капусту, картопля і сіль за смаком. Варіть після закипання на невеликому вогні близько 30 хвилин або до готовності всіх інгредієнтів.
Тим часом подрібніть ножем часник і будь-яку сезонну зелень.
Додайте часник із зеленню за пару хвилин до готовності. Перемішайте, зніміть з вогню і дайте супу настоятися ще 15-20 хвилин. Щи зі свіжої капусти з помідорами готові.
Смачного!