Щи з тушонки
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.
Швидкі, апетитні, смачні легкі щі - це чудовий варіант першої страви для всієї родини. Якщо вам до душі супчики, тоді не проходимо повз і обов'язково повторіть цей рецепт на своїй кухні.
Опис приготування:
В кулінарну скарбничку швидких і простих рецептів пропоную додати і цю цікаву ідею, як приготувати борщ з тушонки і свіжої капусти. Мінімум клопоту, а результат виходить просто фантастичний. До того ж, тут завжди є місце для експериментів. Ви можете додати в супчик свіжі помідори, наприклад, або інші овочі за смаком. Те ж стосується і спецій.
- Консервований - 300 грам
- Капуста - 1/4 штуки
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 2-4 штук
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Зелень - 1 щіпка
- Помідор - 1-2 штук (по бажанню)
1. Насамперед налийте в каструлю воду (близько 2 літрів), поставте її на вогонь. Поки вода закипає, очистіть цибулю, наріжте його дрібними кубиками, на середній терці натріть моркву і наріжте капусту.
2. Підсолити кипляче воду, опустіть в каструлю овочі. Залиште все варитися на середньому вогні.
3. А тим часом очистіть картопля, наріжте його невеликими кубиками. Otkroyte м'ясокомбінат, розімніть великі шматочки при необхідності.
4. У каструлю викладіть картоплю і тушонку, додайте за смаком спеції. Залиште варитися супчик на середньому вогні хвилин на 20, поки картопля не стане м'яким. Також при бажанні додайте нарізані помідори.
5. Вимийте, обсушити і подрібніть свіжу зелень. Додайте її в тарілку при подачі. Ось таке яскраве, апетитне і дуже смачна страва вийшло в результаті.
Смачного!
Смачного!