Салат зі скумбрії холодного копчення
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам не подобається оселедець під шубою, то спробуйте приготувати оригінальний варіант класичного новорічного салату - зі скумбрією холодного копчення! Дивіться і запам'ятовуйте простий рецепт!
Хто не любить шубу? Мені здається, всі люблять шубу - це дуже просте, але разом з тим смачне, ситне блюдо, яке не обов'язково готувати тільки на Новий Рік. Для приготування салату зі скумбрії холодного копчення візьміть стандартний набір овочів для шуби і яйця. Майонезу я багато не люблю брати, зате всі інші члени сім'ї його обожнюють - тому можете зробити легкий варіант салату і промазаний майонезом побільше.
- Скумбрія холодного копчення - 1 штука
- Картопля - 4-5 штук
- Буряк - 2-3 штук
- Морквина - 2-3 штук
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Яйця - 3-4 штук
- Спеції - За смаком
- Майонез - 200 грам
Підготуйте всі інгредієнти. Відваріть моркву, яйця, буряк, картоплю.
Скумбрію обробити на шматочки дрібні, видаліть всі кістки.
Викладіть на блюдо скумбрію, посипте зверху цибулею зеленим порізаним дрібно.
Потім натріть на тертці яйця, щоб вони рибу повністю з цибулею закрили.
Потім натріть картоплю.
Морквину.
І буряки зверху останнім шаром.
До речі, можете зробити салат високим - тобто повторити всі верстви ще раз, тим більше, якщо вистачає продуктів. По бажанню, можете кожен шар промащувати злегка майонезом. Мені вистачає тільки зверху їм змастити.
Розрівняйте майонез і відправте в холодильник до подачі.
Готовий салат зі скумбрії холодного копчення в розрізі виглядає ось так. Подавати його можете, прикрасивши зеленню. Смачного!