Салат з квасолею і опеньками
(покроковий рецепт з фото)
Гриби є дуже цінним продуктом, безумовно заслуговує вашої уваги. Вони не тільки смачні в різних стравах, але і містять багато корисних речовин, а також мають цілющі властивості.
Пропоную вам приготувати салат з квасолею і опеньками. Немає, звичайно, цей чудовий салат включає в себе більше інгредієнтів, але квасоля з опеньками - досить незвичайне поєднання, тому і акцентується в назві цієї страви. При комбінації опеньків і квасолі з іншими продуктами виходить дуже смачний, досить ситний і красивий салат, який цілком можна подати і до святкового столу. Сподіваюся, рецепт салату з квасолею і опеньками вам сподобається!
- Морква - 1-2 штук
- Квасоля червона консервована - 1 штука (банку)
- Опеньки консервовані - 1 штука (банку)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Шинка - 250 грам
- Сир твердий - 200 грам
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Зелень - За смаком (для прикраси)
- Сіль - За смаком
1. Цибулю нарізаємо півкільцями.
2. Потім на буряковій тертці натираємо моркву.
3. Обсмажуємо моркву з цибулею на повільному вогні до тих пір, поки цибуля не стане прозорим.
4. Далі нарізаємо соломкою шинку.
5. Твердий сир натираємо на дрібній тертці або подрібнюємо в блендері.
6. Викладаємо в миску остигнула морква з цибулею, шинку і сир. До них додаємо квасоля і гриби. Заправляємо салат майонезом, солимо і ретельно перемішуємо всі інгредієнти.
7. Готовий салат викладаємо в салатницю і подаємо до столу. Можна прикрасити страву зеленню. Приємного вам апетиту!