Рецепт Салат «пеньок» з опеньками фото

Салат «пеньок» з опеньками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби, Опеньки
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні
На обід, На святковий стіл, День народження, Святковий обід
Салати

Сьогодні у мене для вас є щось особливе - опосередкованого рецептором салат"Peneka! з опеньками з фото! обіцяю, такий салат вразить навіть найдосвідченіших гурманів. Чудовий салат для святкового столу!

Салат "пеньок" з опеньками викличе справжній фурор на будь-якому званій вечері. Приготування цього салату вимагає сил і вправності, але повірте - результат того вартий! оригінальний, смачний, цікавий і неймовірно красивий салат стане прикрасою будь-якого столу. Читайте, як приготувати салат "пеньок" з опеньками, і застосовуйте прочитані поради на практиці!

  • Картопля - 100 грам
  • Морква - 100 грам
  • Яйця - 5 штук(3 яйця для начинки і 2 - для млинців)
  • Опеньки мариновані - 200 грам(1 банку)
  • Сир - 100 грам (беріть сир твердих сортів)
  • Плавлені сирки - 50 грам
  • Молоко - 250 мілілітрів
  • Борошно - 125 грам
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Майонез - - За смаком
  • Зелень - - За смаком
  • Куркума - 1/2 чайних ложки
салат
У каструлі відваріть попередньо помиту картоплю в шкірці, морква і 3 яйця. Поки овочі варяться, приготуйте тісто для млинців. Для цього, в глибокій мисці змішайте молоко, 2 яйця, сіль, куркуми і пристрасть.
салат
Випікайте млинці на великій сковороді, на вершковому маслі. Готові млинці змастіть вершковим маслом. Всього маємо отримати 5 млинців.
салат
4 млинця розріжте навпіл, а потім складіть їх в довгий ланцюжок. Млинці повинні лежати трохи внахлест, місце стику змастіть плавленим сиром. П'ятий млинець буде використаний для виготовлення "корінців" .
салат
Приготуйте начинку салату. Для цього змішайте натертий на крупній тертці варену картоплю з майонезом, натертий на середній тертці сир з майонезом, натерті на середній тертці яйця з майонезом, натерту на середній терці моркву з майонезом, і дрібно нарізані опеньки з майонезом. Залиште 10-15 красивих грибочків для прикраси. Потім по черзі розкладіть начинки з грибів. Всього маємо отримати 5 рівномірних шарів по всій довжині млинцевій ланцюга.
салат
Поверніть вашу ланцюжок рулетом. Чим акуратніше ви це зробите, тим красивіше буде салат.
салат
Встановіть ваш рулет на блюдо.
салат
Із залишків начинки і з останнього млинця сформуйте акуратні "корінці" . Щоб прикріпити "корінці" до "пень ", використовуйте плавлений сирок.
салат
Прикрасьте салат зеленню і опеньками. Дайте волю своїй фантазії, використовуйте будь-які овочі. Салат "пеньок" з опеньками готовий. Смачного!

Схожі рецепти