Салат «пеньок» з опеньками
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні у мене для вас є щось особливе - опосередкованого рецептором салат"Peneka! з опеньками з фото! обіцяю, такий салат вразить навіть найдосвідченіших гурманів. Чудовий салат для святкового столу!
Салат "пеньок" з опеньками викличе справжній фурор на будь-якому званій вечері. Приготування цього салату вимагає сил і вправності, але повірте - результат того вартий! оригінальний, смачний, цікавий і неймовірно красивий салат стане прикрасою будь-якого столу. Читайте, як приготувати салат "пеньок" з опеньками, і застосовуйте прочитані поради на практиці!
- Картопля - 100 грам
- Морква - 100 грам
- Яйця - 5 штук(3 яйця для начинки і 2 - для млинців)
- Опеньки мариновані - 200 грам(1 банку)
- Сир - 100 грам (беріть сир твердих сортів)
- Плавлені сирки - 50 грам
- Молоко - 250 мілілітрів
- Борошно - 125 грам
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Майонез - - За смаком
- Зелень - - За смаком
- Куркума - 1/2 чайних ложки
У каструлі відваріть попередньо помиту картоплю в шкірці, морква і 3 яйця. Поки овочі варяться, приготуйте тісто для млинців. Для цього, в глибокій мисці змішайте молоко, 2 яйця, сіль, куркуми і пристрасть.
Випікайте млинці на великій сковороді, на вершковому маслі. Готові млинці змастіть вершковим маслом. Всього маємо отримати 5 млинців.
4 млинця розріжте навпіл, а потім складіть їх в довгий ланцюжок. Млинці повинні лежати трохи внахлест, місце стику змастіть плавленим сиром. П'ятий млинець буде використаний для виготовлення "корінців" .
Приготуйте начинку салату. Для цього змішайте натертий на крупній тертці варену картоплю з майонезом, натертий на середній тертці сир з майонезом, натерті на середній тертці яйця з майонезом, натерту на середній терці моркву з майонезом, і дрібно нарізані опеньки з майонезом. Залиште 10-15 красивих грибочків для прикраси. Потім по черзі розкладіть начинки з грибів. Всього маємо отримати 5 рівномірних шарів по всій довжині млинцевій ланцюга.
Поверніть вашу ланцюжок рулетом. Чим акуратніше ви це зробите, тим красивіше буде салат.
Встановіть ваш рулет на блюдо.
Із залишків начинки і з останнього млинця сформуйте акуратні "корінці" . Щоб прикріпити "корінці" до "пень ", використовуйте плавлений сирок.
Прикрасьте салат зеленню і опеньками. Дайте волю своїй фантазії, використовуйте будь-які овочі. Салат "пеньок" з опеньками готовий. Смачного!