Курячий салат з шинкою і опеньками
(покроковий рецепт з фото)
Курячий салат з шинкою і опеньками прикрасить ваш святковий стіл або стане прекрасним доповненням до романтичної вечері. Особливо любить такі салатики сильна половина людства. Загалом, раджу.
Якщо вам цікаво, як приготувати курячий салат з шинкою і опеньками, то просто уважно вивчіть цей рецепт. Дотримуючись нескладних покрокових інструкцій, ви зможете зробити відмінний ситний салат, який припаде до смаку всім вашим рідним і близьких.
- Куряче філе - 200 грам
- Шинка - 200 грам
- Мариновані опеньки - 200 грам
- Цибуля - 100 грам
- Яйця - 2 штуки
- Сіль, перець, майонез - За смаком
- Помідор - 1 штука
- Салат - 1 пучок
Візьміть шинку, наріжте її соломкою. Ви можете взяти звичайну шинку або ж копчену. Тоді салат придбає особливі аромат і присмак.
Цибулю очистіть від лушпиння, вимийте і наріжте тонкими часточками. Краще вибирати не дуже гіркий цибуля, білий салатний, наприклад.
Наберіть в каструльку воду, закип'ятіть її. Покладіть в воду курячу грудку, варіть її півгодини до повної готовності. Остудіть грудку, наріжте її соломкою так само, як і шинку.
В окремому посуді відваріть курячі яйця (круто). Очистіть їх від шкаралупи і наріжте смужками.
Всі інгредієнти перекладіть в салатник. Додайте до них опеньки, з яких слід попередньо злити рідину. Додайте за смаком сіль і спеції, заправте салат майонезом. Викладіть його на блюдо, прикрасивши листям салату і часточками помідорів.