Курячий суп з опеньками
(покроковий рецепт з фото)
Ніколи не забувайте про те, що кулінарія - місце для творчості. Спробуйте, наприклад, приготувати цей легкий і ароматний курячий суп з опеньками, і цей новий відтінок смаку вам точно сподобається
Настійно рекомендую вам випробувати рецепт приготування курячого супу з опеньками, адже мої близькі були просто в захваті від цього кулінарного експерименту Смак приголомшливий, і при тому обходиться дешево, і часу багато не відніме, - ну чим не аргументи "за"?
1. Почнемо з підготовчого етапу, - опеньки викладаємо розморожувати при кімнатній температурі, цибулю і моркву подрібнюємо на тертці, а картоплю ріжемо брусочками.
2. Курячі стегенця теж можете порізати, або ж цілком помістіть їх в каструлю з водою і ставте на вогонь (так, звичайно, простіше, але естетичний буде виглядати все ж курка, нарізана шматочками :)) Як вода закипить, зменшимо вогонь, і протримаємо в киплячому стані ще 10-15 хвилин.
3. Не будемо втрачати ці дорогоцінні хвилини даремно, - ставимо грітися сковороду з рослинним маслом, і обсмажуємо на ній спочатку цибулю з морквою до золотистого, а після додамо опеньки, перемішаємо, і підсмажити буквально хвилини три, - для ароматності нашого майбутнього курячого супу з опеньками у цій простому рецептом.
4. Саме час додати нашу підсмажену суміш в суп! солимо, перчим, і додамо приправи за смаком. Перемішуємо, і варимо до готовності.
Впевнена, ви зійде з розуму від запаху цього дивовижного курячого супу з опеньками в домашніх умовах! Приємного апетиту
- Вода - 2 L
- Картопля - 6 штук
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Опеньки заморожені - 100 грам
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки(Для обжарки грибов и овощей)
- Курячі стегна - 3 штуки
1. Почнемо з підготовчого етапу, - опеньки викладаємо розморожувати при кімнатній температурі, цибулю і моркву подрібнюємо на тертці, а картоплю ріжемо брусочками.
2. Курячі стегенця теж можете порізати, або ж цілком помістіть їх в каструлю з водою і ставте на вогонь (так, звичайно, простіше, але естетичний буде виглядати все ж курка, нарізана шматочками :)) Як вода закипить, зменшимо вогонь, і протримаємо в киплячому стані ще 10-15 хвилин.
3. Не будемо втрачати ці дорогоцінні хвилини даремно, - ставимо грітися сковороду з рослинним маслом, і обсмажуємо на ній спочатку цибулю з морквою до золотистого, а після додамо опеньки, перемішаємо, і підсмажити буквально хвилини три, - для ароматності нашого майбутнього курячого супу з опеньками у цій простому рецептом.
4. Саме час додати нашу підсмажену суміш в суп! солимо, перчим, і додамо приправи за смаком. Перемішуємо, і варимо до готовності.
Впевнена, ви зійде з розуму від запаху цього дивовижного курячого супу з опеньками в домашніх умовах! Приємного апетиту