Гречка з опеньками
(покроковий рецепт з фото)
Гречка з грибами - це смачне і ситне блюдо, яке можна подати як самостійно, так і в якості гарніру. Розповім, як приготувати гречку з опеньками. Беріть рецепт на замітку!
Блюдо ідеально підійде для тих, хто постить або любить корисну і нежирну їжу. Гречка сама по собі досить корисна, а в поєднанні з грибами вона виходить ще смачніше і більш поживні. У мене опеньки, але їх за бажанням можна замінити на будь-які інші гриби. Особливий аромат і незрівнянний смак виходить з лісовими грибами. Неодмінно спробуйте!
- Крупа гречана - 1 Склянка
- Вода - 2 склянки
- Опеньки - 200 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Гречку якщо необхідно переберіть, після чого промийте і дайте стекти воді.
Моркву натріть на крупній тертці. Цибуля наріжте невеликими кубиками.
Обсмажте овочі на рослинному маслі до м'якості.
Додайте гриби.
Продовжіть обсмажування поки не випарується вся волога.
Додайте гречану крупу і налийте воду. Посоліть все за смаком і варіть після закипання під кришкою на повільному вогні до повної готовності гречки.
Гречка з опеньками готова.
Смачного!