Рецепт Печеня з опеньками фото

Печеня з опеньками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби , Опеньки
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Святковий обід
Гарячі страви , Печеня
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо ви ще не пробували приготувати печеню з опеньками, то обов'язково надолужити згаяне! Ароматне і ситне, воно нікого не залишить байдужим, так що, якщо залишилися десь опеньки, - для роботи

Опис приготування:

Печеня з опеньками у цій простому рецептом ми будемо готувати без картоплі, як не дивно, але так воно буде готуватися швидше, і в готовому вигляді буде як би легше, а значить, "на завтра" не залишиться, тим більше, що соковитість і смак просто фантастичні:

1. Займемося для початку підготовкою інгредієнтів - курку і опеньки ставимо розморожувати, цибулю і моркву дрібно шаткуємо, а кабачок нарізаємо кубиками.

2. Коли курка і гриби"Отта" , Податки і їх, але не дуже дрібно, адже спекотне спочатку взагалі готувалося завжди з цільних шматків, так що не будемо вже так сильно відступати від класичного рецепту жаркого з опеньками.

3. Сковороду розігріваємо, і обсмажуємо на ній цибулю і моркву до напівготовності, після чого додамо також опеньки і курку, і трохи ще підсмажити. Солимо, перчим, і додаємо приправи за смаком.

4. Тепер готуємо форму для запікання. Смажена її маслом, щоб нічого не пригоріло, і рівним шаром викладаємо спочатку кабачки, а наверх - нашу суміш зі сковорідки.

5. Згідно з цим рецептом приготування печені з опеньками, заливаємо цю суміш сметаною, і додаємо ще трохи приправ, зелений, або твердого сиру - це вже хто як любить

6. Відправляємо в духовку приблизно на півгодини. Кабачки додадуть ще більшу соковитість цього жаркого з опеньками, і ваші рідні напевно попросять добавки такої смакоти

Готово! Смачного!

  • Куряче філе - 1 кілограм
  • Опеньки заморожені - 300 грам
  • Кабачок - 2 штуки
  • Крем - 500 мілілітрів
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
Печеня з опеньками у цій простому рецептом ми будемо готувати без картоплі, як не дивно, але так воно буде готуватися швидше, і в готовому вигляді буде як би легше, а значить, "на завтра" не залишиться, тим більше, що соковитість і смак просто фантастичні:

1. Займемося для початку підготовкою інгредієнтів - курку і опеньки ставимо розморожувати, цибулю і моркву дрібно шаткуємо, а кабачок нарізаємо кубиками.

2. Коли курка і гриби"Отта" , Податки і їх, але не дуже дрібно, адже спекотне спочатку взагалі готувалося завжди з цільних шматків, так що не будемо вже так сильно відступати від класичного рецепту жаркого з опеньками.

3. Сковороду розігріваємо, і обсмажуємо на ній цибулю і моркву до напівготовності, після чого додамо також опеньки і курку, і трохи ще підсмажити. Солимо, перчим, і додаємо приправи за смаком.

4. Тепер готуємо форму для запікання. Смажена її маслом, щоб нічого не пригоріло, і рівним шаром викладаємо спочатку кабачки, а наверх - нашу суміш зі сковорідки.

5. Згідно з цим рецептом приготування печені з опеньками, заливаємо цю суміш сметаною, і додаємо ще трохи приправ, зелений, або твердого сиру - це вже хто як любить

6. Відправляємо в духовку приблизно на півгодини. Кабачки додадуть ще більшу соковитість цього жаркого з опеньками, і ваші рідні напевно попросять добавки такої смакоти

Готово! Смачного!

Схожі рецепти