Печеня з опеньками
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви ще не пробували приготувати печеню з опеньками, то обов'язково надолужити згаяне! Ароматне і ситне, воно нікого не залишить байдужим, так що, якщо залишилися десь опеньки, - для роботи
Печеня з опеньками у цій простому рецептом ми будемо готувати без картоплі, як не дивно, але так воно буде готуватися швидше, і в готовому вигляді буде як би легше, а значить, "на завтра" не залишиться, тим більше, що соковитість і смак просто фантастичні:
1. Займемося для початку підготовкою інгредієнтів - курку і опеньки ставимо розморожувати, цибулю і моркву дрібно шаткуємо, а кабачок нарізаємо кубиками.
2. Коли курка і гриби "отта", Податки і їх, але не дуже дрібно, адже спекотне спочатку взагалі готувалося завжди з цільних шматків, так що не будемо вже так сильно відступати від класичного рецепту жаркого з опеньками.
3. Сковороду розігріваємо, і обсмажуємо на ній цибулю і моркву до напівготовності, після чого додамо також опеньки і курку, і трохи ще підсмажити. Солимо, перчим, і додаємо приправи за смаком.
4. Тепер готуємо форму для запікання. Смажена її маслом, щоб нічого не пригоріло, і рівним шаром викладаємо спочатку кабачки, а наверх - нашу суміш зі сковорідки.
5. Згідно з цим рецептом приготування печені з опеньками, заливаємо цю суміш сметаною, і додаємо ще трохи приправ, зелений, або твердого сиру - це вже хто як любить
6. Відправляємо в духовку приблизно на півгодини. Кабачки додадуть ще більшу соковитість цього жаркого з опеньками, і ваші рідні напевно попросять добавки такої смакоти
Готово! Смачного!
- Куряче філе - 1 кілограм
- Опеньки заморожені - 300 грам
- Кабачок - 2 штуки
- Крем - 500 мілілітрів
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
1. Займемося для початку підготовкою інгредієнтів - курку і опеньки ставимо розморожувати, цибулю і моркву дрібно шаткуємо, а кабачок нарізаємо кубиками.
2. Коли курка і гриби "отта", Податки і їх, але не дуже дрібно, адже спекотне спочатку взагалі готувалося завжди з цільних шматків, так що не будемо вже так сильно відступати від класичного рецепту жаркого з опеньками.
3. Сковороду розігріваємо, і обсмажуємо на ній цибулю і моркву до напівготовності, після чого додамо також опеньки і курку, і трохи ще підсмажити. Солимо, перчим, і додаємо приправи за смаком.
4. Тепер готуємо форму для запікання. Смажена її маслом, щоб нічого не пригоріло, і рівним шаром викладаємо спочатку кабачки, а наверх - нашу суміш зі сковорідки.
5. Згідно з цим рецептом приготування печені з опеньками, заливаємо цю суміш сметаною, і додаємо ще трохи приправ, зелений, або твердого сиру - це вже хто як любить
6. Відправляємо в духовку приблизно на півгодини. Кабачки додадуть ще більшу соковитість цього жаркого з опеньками, і ваші рідні напевно попросять добавки такої смакоти
Готово! Смачного!