Капуста тушкована з опеньками
(покроковий рецепт з фото)
Смачне, просте, низькокалорійне, економне, - плюси цього блюда можна перераховувати довго, але безперечно одне - кожна господиня повинна знати, як приготувати капусту тушковану з опеньками
Капусту з опеньками дуже люблять у багатьох сім'ях, адже вона добре поєднується з будь-яким гарніром, і непогано йде в якості основного блюда або закуски. Так що, якщо ви шукали простий рецепт приготування капусти, тушкованою з опеньками, то ось він:
1. Насамперед дістанемо розморожувати наші опеньки. А капусту чистим, моєму, якщо є така необхідність, і нашаткувати дрібно. Ставимо гаситися на 20 хвилин. Вогонь краще зробити маленький.
2. У цей час наші опеньки поріжемо соломкою і обсмажити в соняшниковій олії на попередньо розігрітій сковороді.
3. А тепер змішуємо капусту з опеньками. Додаємо невелику кількість води (1-2 столових ложки). Ми залишаємо до того часу, поки капуста не стане м'якою, а вміст сковороди не зменшиться в розмірах. Слідкуйте, щоб капуста не "плавала" в рідини, не переборщіть з водою
4. Додаємо сіль, перець і спеції за смаком. Перемішуємо.
Як вид - без турбот і без клопоту можна приготувати смачну варіацію тушкованої капусти. Така капуста, до речі, хороша як в холодному, так і в гарячому вигляді, це вже хто як любить. Так що подаємо і насолоджуємося!
- Капуста білокачанна - 1.5 кілограма
- Опеньки заморожені - 300 грам
- Олія соняшникова - 1 Ст. Ложка
1. Насамперед дістанемо розморожувати наші опеньки. А капусту чистим, моєму, якщо є така необхідність, і нашаткувати дрібно. Ставимо гаситися на 20 хвилин. Вогонь краще зробити маленький.
2. У цей час наші опеньки поріжемо соломкою і обсмажити в соняшниковій олії на попередньо розігрітій сковороді.
3. А тепер змішуємо капусту з опеньками. Додаємо невелику кількість води (1-2 столових ложки). Ми залишаємо до того часу, поки капуста не стане м'якою, а вміст сковороди не зменшиться в розмірах. Слідкуйте, щоб капуста не "плавала" в рідини, не переборщіть з водою
4. Додаємо сіль, перець і спеції за смаком. Перемішуємо.
Як вид - без турбот і без клопоту можна приготувати смачну варіацію тушкованої капусти. Така капуста, до речі, хороша як в холодному, так і в гарячому вигляді, це вже хто як любить. Так що подаємо і насолоджуємося!