Рецепт Капуста тушкована з опеньками фото

Капуста тушкована з опеньками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Капуста, Гриби, Опеньки
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку, Корисний обід
Гарячі страви

Смачне, просте, низькокалорійне, економне, - плюси цього блюда можна перераховувати довго, але безперечно одне - кожна господиня повинна знати, як приготувати капусту тушковану з опеньками

Капусту з опеньками дуже люблять у багатьох сім'ях, адже вона добре поєднується з будь-яким гарніром, і непогано йде в якості основного блюда або закуски. Так що, якщо ви шукали простий рецепт приготування капусти, тушкованою з опеньками, то ось він:

1. Насамперед дістанемо розморожувати наші опеньки. А капусту чистим, моєму, якщо є така необхідність, і нашаткувати дрібно. Ставимо гаситися на 20 хвилин. Вогонь краще зробити маленький.

2. У цей час наші опеньки поріжемо соломкою і обсмажити в соняшниковій олії на попередньо розігрітій сковороді.

3. А тепер змішуємо капусту з опеньками. Додаємо невелику кількість води (1-2 столових ложки). Ми залишаємо до того часу, поки капуста не стане м'якою, а вміст сковороди не зменшиться в розмірах. Слідкуйте, щоб капуста не "плавала" в рідини, не переборщіть з водою

4. Додаємо сіль, перець і спеції за смаком. Перемішуємо.

Як вид - без турбот і без клопоту можна приготувати смачну варіацію тушкованої капусти. Така капуста, до речі, хороша як в холодному, так і в гарячому вигляді, це вже хто як любить. Так що подаємо і насолоджуємося!


  • Капуста білокачанна - 1.5 кілограма
  • Опеньки заморожені - 300 грам
  • Олія соняшникова - 1 Ст. Ложка
Капусту з опеньками дуже люблять у багатьох сім'ях, адже вона добре поєднується з будь-яким гарніром, і непогано йде в якості основного блюда або закуски. Так що, якщо ви шукали простий рецепт приготування капусти, тушкованою з опеньками, то ось він:

1. Насамперед дістанемо розморожувати наші опеньки. А капусту чистим, моєму, якщо є така необхідність, і нашаткувати дрібно. Ставимо гаситися на 20 хвилин. Вогонь краще зробити маленький.

2. У цей час наші опеньки поріжемо соломкою і обсмажити в соняшниковій олії на попередньо розігрітій сковороді.

3. А тепер змішуємо капусту з опеньками. Додаємо невелику кількість води (1-2 столових ложки). Ми залишаємо до того часу, поки капуста не стане м'якою, а вміст сковороди не зменшиться в розмірах. Слідкуйте, щоб капуста не "плавала" в рідини, не переборщіть з водою

4. Додаємо сіль, перець і спеції за смаком. Перемішуємо.

Як вид - без турбот і без клопоту можна приготувати смачну варіацію тушкованої капусти. Така капуста, до речі, хороша як в холодному, так і в гарячому вигляді, це вже хто як любить. Так що подаємо і насолоджуємося!

Схожі рецепти