Рецепт Млинці з опеньками фото

Млинці з опеньками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби, Опеньки
Дієтичне харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Випічка, Млинці, Фаршировані

Млинці з опеньками - смачні млинці з настільки ароматною начинкою, що на її запах зберуться не тільки ваші домашні, але і домашні ваших сусідів. Розповідаю, як приготувати млинці з опеньками!

Рецепт приготування млинців з опеньками дуже простий. Для початку приготуємо млинці:

1. Збиваємо злегка яйця з 1 ст. Ложкою цукру і 1-2 немає. Ложками солі.

2. Туди ж домішуємо 1-2 ст. Ложки рослинної олії і молоко.

3. Поступово всипаємо в нашу суміш борошно, гарненько розмішуємо, щоб не було грудок. Тісто по консистенції має нагадувати сметану.

4. Сковороду змащуємо в міру необхідності рослинним маслом. Смажимо наші млинці.

При бажанні, можете приготувати іншим способом - так, як ви звикли.

Тепер найцікавіше - приступаємо до приготування начинки для млинців з опеньками.

1. Попередньо розморожені опеньки і цибулю дрібно нарізаємо.

2. У сковороді обсмажуємо цибулю в рослинній олії (2 ст. Ложки). Додаємо сюди ж 30 грам вершкового масла. Смажимо до прозорості.

3. Додаємо ще 2 ст. Ложки рослинної олії, доповідаємо в сковороду гриби. Готуємо, поки не піде зайва рідина з грибів.

4. Солимо, перчим, додаємо спеції за смаком. На маленькому вогні під кришкою Томім 1-2 хвилини.

5. Додаємо в суміш сметану, ще хвилини три тушкуємо.

6. Начиняємо млинці нашої грибний сумішшю. Подаємо гарячими.

Такий ось нехитрий рецепт млинців з опеньками. Смак і аромат приголомшливі, у мене не вистачає літературного таланту, щоб описати, наскільки такі гриби смачно пахнуть Та й на смак вони теж - просто супер. Рекомендую!


  • Борошно - 180 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Соняшникова олія - 5 Ст. Ложок(1 ст.Л. - для млинців
    4 ст.Л. - для начинки)
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Молоко - 300 грам
  • Крем - 300 грам
  • Опеньки заморожені - 500 грам
  • Цибуля - 1 штука
Рецепт приготування млинців з опеньками дуже простий. Для початку приготуємо млинці:

1. Збиваємо злегка яйця з 1 ст. Ложкою цукру і 1-2 немає. Ложками солі.

2. Туди ж домішуємо 1-2 ст. Ложки рослинної олії і молоко.

3. Поступово всипаємо в нашу суміш борошно, гарненько розмішуємо, щоб не було грудок. Тісто по консистенції має нагадувати сметану.

4. Сковороду змащуємо в міру необхідності рослинним маслом. Смажимо наші млинці.

При бажанні, можете приготувати іншим способом - так, як ви звикли.

Тепер найцікавіше - приступаємо до приготування начинки для млинців з опеньками.

1. Попередньо розморожені опеньки і цибулю дрібно нарізаємо.

2. У сковороді обсмажуємо цибулю в рослинній олії (2 ст. Ложки). Додаємо сюди ж 30 грам вершкового масла. Смажимо до прозорості.

3. Додаємо ще 2 ст. Ложки рослинної олії, доповідаємо в сковороду гриби. Готуємо, поки не піде зайва рідина з грибів.

4. Солимо, перчим, додаємо спеції за смаком. На маленькому вогні під кришкою Томім 1-2 хвилини.

5. Додаємо в суміш сметану, ще хвилини три тушкуємо.

6. Начиняємо млинці нашої грибний сумішшю. Подаємо гарячими.

Такий ось нехитрий рецепт млинців з опеньками. Смак і аромат приголомшливі, у мене не вистачає літературного таланту, щоб описати, наскільки такі гриби смачно пахнуть Та й на смак вони теж - просто супер. Рекомендую!

Схожі рецепти