Суп з опеньками 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Супи не тільки допомагають травленню, але і вельми сприятливо позначаються на фігурі, адже це досить низькокалорійна їжа. Ділюся з Вами рецептом смачного і ароматного грибного супу!
Цей варіант супу в нашій родині один з улюблених, із задоволенням його їдять навіть діти. Гриби для цього рецепта можна взяти абсолютно будь-які, які є в наявності, причому підійдуть як свіжі, так і заморожені. Я пропоную приготувати суп з опеньками. Готувати можна як на воді (прекрасний пісний варіант), так і на будь-якому м'ясному бульйоні. Смачно, корисно і поживно! Читайте рецепт! 
- Опеньки - 300 грам
 - Цибуля - 1 штука
 - Картопля - 3 штуки
 - Морква - 1 штука
 - Гречка - 80 грам
 - Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
 - Вода - 2 L (бульйон)
 - Сіль - За смаком
 - Спеції - За смаком
 - Зелень - За смаком
 

1. Підготуйте всі інгредієнти.

2. Картопля наріжте невеликими кубиками.

3. Налийте в каструльку воду або бульйон, додайте картоплю, сіль і спеції за смаком. Поставте на вогонь і доведіть до кипіння.

4. Тим часом, обсмажте на сковороді нарізаний кубиками цибулю і терту моркву.

5. Як тільки картопля закипить, додайте до нього овочеву зажарку.

6. Також додайте промиту гречану крупу.

7. І гриби.

8. Варіть все разом на середньому вогні до повної готовності. В кінці додайте свіжу зелень і дайте супу трохи настоятися. Суп з опеньками готовий.

9. Смачного!