Суп з опеньками
(покроковий рецепт з фото)
Супи не тільки допомагають травленню, але і вельми сприятливо позначаються на фігурі, адже це досить низькокалорійна їжа. Ділюся з Вами рецептом смачного і ароматного грибного супу!
Цей варіант супу в нашій родині один з улюблених, із задоволенням його їдять навіть діти. Гриби для цього рецепта можна взяти абсолютно будь-які, які є в наявності, причому підійдуть як свіжі, так і заморожені. Я пропоную приготувати суп з опеньками. Готувати можна як на воді (прекрасний пісний варіант), так і на будь-якому м'ясному бульйоні. Смачно, корисно і поживно! Читайте рецепт!
- Опеньки - 300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Картопля - 3 штуки
- Морква - 1 штука
- Гречка - 80 грам
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Вода - 2 L (бульйон)
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Зелень - За смаком
1. Підготуйте всі інгредієнти.
2. Картопля наріжте невеликими кубиками.
3. Налийте в каструльку воду або бульйон, додайте картоплю, сіль і спеції за смаком. Поставте на вогонь і доведіть до кипіння.
4. Тим часом, обсмажте на сковороді нарізаний кубиками цибулю і терту моркву.
5. Як тільки картопля закипить, додайте до нього овочеву зажарку.
6. Також додайте промиту гречану крупу.
7. І гриби.
8. Варіть все разом на середньому вогні до повної готовності. В кінці додайте свіжу зелень і дайте супу трохи настоятися. Суп з опеньками готовий.
9. Смачного!