Салат грибний з опеньками
(покроковий рецепт з фото)
Свято, що наближається - це завжди головний біль і купа клопотів для будь-якої господині. Що ж приготувати? Чим здивувати гостей? Приготуйте грибний салат з опеньками - красивий і неперевершено смачний!
Це класичний рецепт приготування салату грибного з опеньками. Салат готується дуже просто і швидко, самі в цьому переконаєтеся. Опеньки можна використовувати і свіжі, але мені більше подобаються мариновані, так як вони мають приємною кислинкою, яка робить салатик особливим. До столу, салат подається попередньо охолодженим в холодильнику. Хай щастить!
- Куряче філе - 300 грам (відварне)
- Яйця - 4 штуки
- Сир твердий - 150 грам
- Опеньки мариновані - 300 грам
- Огірки - 2 штуки
- Картопля - 3 штуки
- Петрушка - 1 штука (пучок)
- Кріп - 1 штука (пучок)
- Майонез - 300 грам
- Сіль - За смаком
Картоплю відварити, варити в мундирах. Потім очищаємо і натираємо картоплю на дрібній тертці, після чого змішуємо з майонезом.
В окремій мисці змішайте майонез і натерті на тертці варені яйця.
Огірки ріжемо соломкою.
Сир натріть на тертці.
Відварене куряче філе подрібнюємо і також змішуємо з майонезом.
Опеньки я використовував, мариновані. Відкиньте їх на друшляк, щоб стекла вода. Кріп і петрушку дрібно поріжте.
Збираємо наш салат. Перший шар -картопля з майонезом, другий - яйця з майонезом, третій - огірки з тертим сиром, четвертий - куряче філе з майонезом. Зверху присипаємо все зеленню і кладемо / вставляємо опеньки. Тепер салату треба постояти кілька годин в холодильнику. Смачного!