Рецепт Салат грибний з опеньками фото

Салат грибний з опеньками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Грецька кухня
Птах , Курка , Куряче філе , Гриби , Опеньки
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Заготовки , Салати , Маринування
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Свято, що наближається - це завжди головний біль і купа клопотів для будь-якої господині. Що ж приготувати? Чим здивувати гостей? Приготуйте грибний салат з опеньками - красивий і неперевершено смачний!

Опис приготування:

Це класичний рецепт приготування салату грибного з опеньками. Салат готується дуже просто і швидко, самі в цьому переконаєтеся. Опеньки можна використовувати і свіжі, але мені більше подобаються мариновані, так як вони мають приємною кислинкою, яка робить салатик особливим. До столу, салат подається попередньо охолодженим в холодильнику. Хай щастить!

  • Куряче філе - 300 грам (відварне)
  • Яйця - 4 штуки
  • Сир твердий - 150 грам
  • Опеньки мариновані - 300 грам
  • Огірки - 2 штуки
  • Картопля - 3 штуки
  • Петрушка - 1 штука (пучок)
  • Кріп - 1 штука (пучок)
  • Майонез - 300 грам
  • Сіль - За смаком
салат грибний з опеньками - фото крок 1
Картоплю відварити, варити в мундирах. Потім очищаємо і натираємо картоплю на дрібній тертці, після чого змішуємо з майонезом.
салат грибний з опеньками - фото крок 2
В окремій мисці змішайте майонез і натерті на тертці варені яйця.
салат грибний з опеньками - фото крок 3
Огірки ріжемо соломкою.
салат грибний з опеньками - фото крок 4
Сир натріть на тертці.
салат грибний з опеньками - фото крок 5
Відварене куряче філе подрібнюємо і також змішуємо з майонезом.
салат грибний з опеньками - фото крок 6
Опеньки я використовував, мариновані. Відкиньте їх на друшляк, щоб стекла вода. Кріп і петрушку дрібно поріжте.
салат грибний з опеньками - фото крок 7
Збираємо наш салат. Перший шар -картопля з майонезом, другий - яйця з майонезом, третій - огірки з тертим сиром, четвертий - куряче філе з майонезом. Зверху присипаємо все зеленню і кладемо / вставляємо опеньки. Тепер салату треба постояти кілька годин в холодильнику. Смачного!

Схожі рецепти