Рецепт Салат «Жар-птиця» з опеньками фото

Салат «Жар-птиця» з опеньками
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Киргизька кухня
Гриби, Опеньки
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На обід, На святковий стіл, Святковий обід
Заготовки, Салати, Маринування

Салат «Жар-птиця» - це не тільки смачна страва, але і чудове прикраса для святкового столу! Виглядає він оригінально, готується досить легко, а з'їдається дуже швидко.

Пропоную вашій увазі рецепт приготування салату «Жар-птиця» з опеньками. Опеньки додадуть цього салату особливий смак і поділяться з вами своїми вітамінами та цінними мікроелементами. Такий салат можна сміливо подавати навіть на святковий стіл - він там не загубиться серед інших страв. Отже, розповідаю і показую, як приготувати салат "жар-птиця"!

  • Куряче філе - 150 грам
  • Опеньки мариновані - 100 грам
  • Картопля - 150 грам
  • Морква - 100 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Соєвий соус - За смаком
  • Майонез - За смаком
  • Зелень - За смаком (кріп, петрушка)
салат

1. Куряче філе відварюємо.

салат
2. Потім нарізаємо шматочками, викладаємо в миску, скроплюємо соєвим соусом і даємо просочитися.
салат
3. Відварюємо картопля.
салат
4. Теж нарізаємо шматочками.
салат
5. Далі натираємо на буряковій тертці моркву.
салат
6. Тепер прийшла черга маринованих опеньків. Їх ми промиваємо і викладаємо в посуд. Опеньки нарізати необов'язково, оскільки вони самі по собі дрібні.
салат
7. Викладаємо в більшу миску курку, картопля, гриби і морква. Заправляємо майонезом і ретельно перемішуємо всі інгредієнти.
салат
8. Потім нарізаємо цибулю кільцями або півкільцями.
салат
9. Вмочуємо кожне колечко в борошно і злегка обсмажити на олії.
салат
10. Салат прикрашаємо зеленню і обсмаженими кільцями цибулі. Можна подавати до столу! Смачного!

Схожі рецепти