Салат з корейською морквою і шинкою
(покроковий рецепт з фото)
У мене є одна слабкість: я дуже люблю корейську моркву. І коли я не знаю, що приготувати, то йду в магазин і купую її в готовому вигляді, а потім роблю на її основі смачні страви.
На цей раз я написала, як приготувати салат з корейською морквою і шинкою. Дуже ситний, ostrenьkiй, красиво виглядає. Усе, що я люблю в салатах. Будемо складати його по верствам, промащуючи майонезом. Класичний рецепт для моєї сім'ї. З таким блюдом можна експериментувати, змінюючи його складові.
- Корейська морква - 200 грам
- Шинка - 400 грам
- Твердий сир - 150 грам
- Огірок - 2 штуки
- Листи пекінської капусти - 4 штуки
- Яйце варене - 2 штуки
- Майонез - 8 Ст. Ложок
На дно салатниці укладіть промиті листя капусти. Нарвские їх і додати сіль. Також змастіть майонезом.
Шинку наріжте кубиками. Одну половину покладіть поверх листя. Змастіть її майонезом.
Сир натріть на дрібній тертці. Половину сиру насипте наступним шаром. Зверху - залишилася шинку, а за нею знову майонез.
Далі засипаємо шар сиром, що залишився. Огірки помийте і наріжте кубиками. Покладіть їх поверх сиру. Додати сіль.
В кінці покладіть шар корейської моркви. Прикрасьте салат за бажанням. Смачного!