Лаваш з корейською морквою і шинкою
(покроковий рецепт з фото)
Ця проста закуска готується зі звичайного тонкого лаваша, начинка - з моркви по-корейськи і шинки. Лаваш з начинкою часто подають на святковий стіл, де він користується шаленою популярністю!
Перед вами - простий рецепт приготування лаваша з корейською морквою і шинкою. Начинку для закуски можна сміливо змінювати, додаючи нові інгредієнти. Перед подачею на стіл краще всього поставити блюдо в холодильник для просочення. Хай щастить!
- Лаваш тонкий - 3 штуки
- Сир плавлений - 1 штука (упаковка)
- Сир твердий - 100 грам
- Морква по-корейськи - 200 грам
- Шинка - 300 грам
- Майонез - 100 грам
- Зелень - 1 пучок
- Часник - 3 зубчики
Лаваш розкладаємо на столі і злегка змащуємо майонезом. Зверху викладаємо порізану скибочками шинку.
Потім кладемо наступний лаваш, також змащуємо його майонезом і розкладаємо морква по-корейськи.
Плавлений сир змішайте з подрібненою зеленню і часником, пропущеним через прес.
Отриману масу наносимо на наступний лаваш. Також додаємо тертий сир і зелень.
Скручуємо лаваші в тугий рулет.
Нарізаємо порційними шматочками і подаємо до столу. Смачного!