Рецепт Лаваш з корейською морквою і шинкою фото

Лаваш з корейською морквою і шинкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Морква , Лаваш , Шинка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Фуршет
Страви з начинкою
Кількість порцій: 10-15
Час приготування: 30 хв.

Ця проста закуска готується зі звичайного тонкого лаваша, начинка - з моркви по-корейськи і шинки. Лаваш з начинкою часто подають на святковий стіл, де він користується шаленою популярністю!

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування лаваша з корейською морквою і шинкою. Начинку для закуски можна сміливо змінювати, додаючи нові інгредієнти. Перед подачею на стіл краще всього поставити блюдо в холодильник для просочення. Хай щастить!

  • Лаваш тонкий - 3 штуки
  • Сир плавлений - 1 штука (упаковка)
  • Сир твердий - 100 грам
  • Морква по-корейськи - 200 грам
  • Шинка - 300 грам
  • Майонез - 100 грам
  • Зелень - 1 пучок
  • Часник - 3 зубчики
лаваш з корейською морквою і шинкою - фото крок 1
Лаваш розкладаємо на столі і злегка змащуємо майонезом. Зверху викладаємо порізану скибочками шинку.
лаваш з корейською морквою і шинкою - фото крок 2
Потім кладемо наступний лаваш, також змащуємо його майонезом і розкладаємо морква по-корейськи.
лаваш з корейською морквою і шинкою - фото крок 3
Плавлений сир змішайте з подрібненою зеленню і часником, пропущеним через прес.
лаваш з корейською морквою і шинкою - фото крок 4
Отриману масу наносимо на наступний лаваш. Також додаємо тертий сир і зелень.
лаваш з корейською морквою і шинкою - фото крок 5
Скручуємо лаваші в тугий рулет.
лаваш з корейською морквою і шинкою - фото крок 6
Нарізаємо порційними шматочками і подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти