Лаваш з корейською морквою і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами дуже простий, але при цьому смачною закускою. Перед вами швидкий варіант, як зробити лаваш з корейською морквою і сиром - ситно, апетитно і доступно.
Такий лаваш з корейською морквою і сиром в домашніх умовах можна приготувати в якості закуски, а також перекусу на роботі, природа. Доповнити начинку при бажанні можна як м'ясними делікатесами, так і корейськими овочами, наприклад.
- Лаваш - 1 штука
- М'який плавлений сир - 100 грам
- Морква по-корейськи - 100 грам
- Майонез - 50 грам
- Листя салату - 2-4 штук
1. Розкладіть на робочому столі лаваш і намажте його м'яким сиром. Використовувати можна як чистий, так і сир з добавками. Для більш насиченого смаку можете в рецепт приготування лаваша з корейською морквою і сиром взяти трохи тертого твердого сиру.
2. Викладіть морква по-корейськи. При бажанні це може бути морквина з добавками, як в даному випадку, з баклажанами. Ще дуже смачно буде з грибочками або морепродуктами, наприклад.
3. Трохи промажьте майонезом для соковитості начинки. Можете підсолити при бажанні.
4. Залишилося вимити листя салату і просушити як слід. Викладіть їх на лаваш. Крім листя підійде також подрібнена зелень за смаком - кріп, петрушка і т.Д.
5. Тепер акуратно згорніть у рулет, притискаючи щільно кожен раз. Найкраще обернути лаваш з корейською морквою і сиром в домашніх умовах харчовою плівкою і відправити в холодильник хвилин на 40. Після можна нарізати гострим ножем порційними шматочками і пробувати, що вийшло.