Лаваш з корейською морквою і огірком
(покроковий рецепт з фото)
Бажаєте замінити традиційний обід або вечерю чимось простим і смачним? Тоді рекомендую спробувати приготувати лаваш з корейською морквою і огірком. Закуска виходить дуже насиченою і апетитною!
Як приготувати лаваш з корейською морквою і огірком в домашніх умовах? неймовірно просто! Поріжте всі інгредієнти однаковими кубиками, перемішайте з майонезом і гірчицею. Готовий лаваш подається до столу в гарячому вигляді. Для зручності можете розрізати лаваш на порційні шматочки. Хай щастить!
- Лаваш - 1 штука
- Курка копчена - 1 штука (стегенце)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква корейська - 200 грам
- Огірки солені - 3 штуки
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - За смаком
Лук очищаємо і дрібно нарізаємо. Куряче м'ясо очищаємо від шкірки і нарізаємо кубиками. Огірки ріжемо дрібними скибочками. Все змішуємо в одній ємності, додаємо корейську моркву, гірчицю і майонез.
Викладаємо приготовлену начинку на лаваш.
Звертаємо в рулет, який обсмажуємо на рослинному маслі з двох сторін.
Смачного!