Салат з гранатовими зернами
(покроковий рецепт з фото)
Готуємо найпростіший салат-закуску з гранатом. Його можна використовувати як доповнення до оселедця, подати зі святковим блюдом з м'яса, а вже на пікніку з ароматними шашликами цей салат буде нарозхват!
Завдяки цим рецептом ви дізнаєтеся, як приготувати відмінний вітамінний салат з гранатами. Він буде чудовим доповненням до будь-якого м'ясної страви або до маринованої оселедця. Мінімум інгредієнтів, мінімум зусиль, а результат - дивовижний!
- Гранат - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Яблуко - 1-2 штук
- Лимон - 1 штука
- Цукор - 2/3 Ст. Ложки
- Сіль - 2 щіпки
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
Очистимо й наріжемо ріпчаста цибуля.
Обшпаримо його окропом, щоб зняти гіркоту і гостроту.
Перекладаємо цибулю в салатник, додамо нарізане тонкими смужками яблуко і очищені зерна граната.
Поливаємо лимонним соком.
Додамо сіль і цукор.
Поливаємо оливковою олією.
І наш салат готовий!