Салат з бринзою і куркою
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся з вами простим рецептом салату з бринзою і куркою, він виходить дуже смачним і ніжним! Так що я просто впевнена, що вам він повинен сподобається - поєднання продуктів тут ідеальне!
Такий простий рецепт салату з бринзою і куркою припаде до душі любителям соковитих і смачним салатів. Як я і казала, інгредієнти тут ідеально збалансовані, за рахунок додавання бринзи і помідорів "важкі" інгредієнти у вигляді курки і обсмажених грибів як би пом'якшуються, перетворюючи салат в по-справжньому ніжне ласощі!
- Куряча грудка - 200 грам
- Печериці - 150 грам
- Бринза - 200 грам
- Цибуля - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Зелень - За смаком
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Спеції - За смаком
1. Курку відварити і остудити. Гриби обсмажити на олії. Спеції - за смаком. Остудити і складаємо в салатницю, трохи відцідити від надлишків олії.
2. До грибів також додамо остигнула курку, порізану кубиками, і помідори.
3. В останню чергу додамо крупно порізану бринзу, сметану і зелень. Перемішаємо дуже акуратно, і відразу ж подаємо!