Пиріг з куркою і бринзою
(покроковий рецепт з фото)
Бринзу краще брати більш солону, а начинку при обсмажуванні можна не солити взагалі.
Перед початком готування промийте куряче філе і всі необхідні овочі.
- Дріжджове тісто - 400 грам
- Куряче яйце - 3 штуки
- Молоко - 0, 5 Ст. Ложки
- Капуста - 1 штука
- Куряче філе - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Бринза - 100 грам
Розкачайте тісто на столі. Покладіть його в форму. Ображати зайве.
Помідор наріжте і викладіть на тісто.
Куряче філе наріжте невеликими шматочками і обсмажте зі спеціями.
Слідом додайте нашатковану капусту. Крім капусти, можна використовувати кабачок і болгарський перець.
Смажимо все разом, помішуючи, до м'якості капусти.
Начинку можна трохи посолити. Перед тим, як викласти на тісто, не забудьте її остудити. Розрівняйте начинку на тесті. Наріжте бринзу на маленькі шматочки і викладіть поверх начинки. Збийте яйця з молоком. Додайте трохи солі. Залийте начинку яєчною масою. Розігрійте духовку до 200 градусів.
Випікайте до готовності. На все піде 15 хвилин.