Рецепт Пиріг з листкового тіста з бринзою фото

Пиріг з листкового тіста з бринзою
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , Молочні продукти , Сир , Листкове тісто , Бринза
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , На сніданок
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пиріг з листкового тіста з бринзою - це дуже пікантна і смачна випічка. Хрустка скоринка і соковита сирна начинка - ось запорука успіху цієї страви. Вам обов'язково варто спробувати такий пиріг.

Опис приготування:

Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати пиріг з листкового тіста з бринзою і зробити це без помилок, то дотримуйтесь цього покрокового рецептом. Ця випічка підійде на сніданок, її можна давати дітям до школи. Ну, і на святковому столі вона, звичайно ж, буде в центрі уваги.

  • Тісто листкове - 500 грам
  • Сир жовтий - 150 грам
  • Болгарська бринза - 150 грам
  • Крем - 1, 5 Ст. Ложки
  • Яйце - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
пиріг з листкового тіста з бринзою - фото крок 1
Сир натріть на тертці. Замість бринзи можна використовувати фету, а замість жовтого сиру - будь-який інший твердий сорт. Бажано, щоб сир був з високим відсотком жирності. Змішайте обидва сиру в мисці. Додайте сметану і вбийте яйце. Часник видавити через прес. Перемішайте всі інгредієнти - і ваша начинка для пирога готова.
пиріг з листкового тіста з бринзою - фото крок 2
Листкове тісто дістаньте з морозильної камери і розморозити при кімнатній температурі. Розкачайте його в пласт товщиною в півсантиметра, надайте квадратну форму. У центр викладіть сирну начинку. Розподіліть її рівномірно, відступаючи від країв тесту кілька сантиметрів.
пиріг з листкового тіста з бринзою - фото крок 3
Тепер складіть тісто, гарненько защіпнув його краю.
пиріг з листкового тіста з бринзою - фото крок 4
Викладіть пиріг на деко, змащений олією, щоб тісто не пристало до нього. А сам пиріг змастіть жовтком, щоб при випіканні на тесті утворилася рум'яна хрустка скоринка.
пиріг з листкового тіста з бринзою - фото крок 5
Випікайте пиріг у духовці, яку перед цим слід розігріти до ста дев'яноста градусів. Після закінчення цього часу дістаньте і остудіть пиріг.

Схожі рецепти