Пиріг з бринзою з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Дуже простий і швидкий в приготуванні пиріг з бринзою з листкового тіста в домашніх умовах - прекрасний варіант сніданку, ситного перекусу або закуски на пікнік, наприклад. Дуже рекомендую рецепт!
Перед вами базовий варіант, як приготувати пиріг з бринзою з листкового тіста з мінімумом інгредієнтів. При бажанні в якості начинки ви можете також використовувати шпинат, курку, овочі і найрізноманітніші спеції, які вам до душі. Це приголомшливий варіант несолодкої випічки на швидку руку. Подавати до столу пиріг можна як в холодному, так і в гарячому вигляді.
- Листкове тісто - 400 грам
- Бринза - 250 грам
- Зелень - 0.5 пучка
- Гірчичний - 1-2 Ст. Ложок (по бажанню)
- Яйце - 1 штука
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
1. Ось такий набір інгредієнтів у вас повинен бути, щоб повторити цей простий рецепт пирога з бринзою з листкового тіста на своїй кухні.
2. Відразу ж включіть її, розігрійте її до 180 градусів. Тісто краще розморозити заздалегідь. Викладіть його на робочий стіл і розкачати.
3. Сир викладіть в глибоку миску, розімніть виделкою і з'єднайте з яйцем. Все як слід перемішайте.
4. Для більшої пікантності в начинку можна додати чорний мелений перець, а тісто змастити гірчицею, наприклад. Викладіть сир рівним шаром.
5. Вимийте, обсушити і подрібніть зелень. Присипте її заготівлю пирога зверху. Акуратно подверніте краю тесту так, щоб сформувалися бортики.
6. Далі є два варіанти, як приготувати пиріг з бринзою з листкового тіста: можна відправити запікатися його в такому вигляді або вибрати закритий (тобто згорнути акуратно рулетом або накрити другим шаром тіста), наприклад. Змастіть зверху трохи рослинним маслом і відправте пиріг в духовку.
7. Хвилин через 20-25 апетитний пиріг із бринзою з листкового тіста в домашніх умовах буде готовий. Остудіть його трохи, наріжте порційними шматочками і подавайте до столу.