Рецепт Грушевий пиріг з листкового тіста фото

Грушевий пиріг з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Фрукти , Листкове тісто , Груша
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 50 хв.

Мені часто доводиться робити десерти з яблук, але ось груші рідко потрапляють в моє поле зору. Не знаю чому, може бути, і в дитинстві я не так часто їла випічку з цього фрукта. Треба виправлятися!

Опис приготування:

Я вирішила почати з простого рецепту. Тому читайте нижче, як приготувати грушевий пиріг з листкового тіста. Готове тісто легко вирішує всі проблеми, і на випічку йде мало часу, так як йому не треба наполягати. Сам пиріг досить оригінально виглядає, оскільки ми його будемо перевертати.

  • Листкове тісто - 500 грам
  • Тростинний цукор - 200 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Груша - 5 штук
  • Ванільна есенція - 0, 5 чайних ложки
грушевий пиріг з листкового тіста - фото крок 1
Заздалегідь необхідно розморозити тісто. Для початку розігрійте духовку до 200 градусів. Груші помийте, очищення kozhurи, розріжте навпіл і очистіть від серцевини. 1, 5 груші наріжте шматочками.
грушевий пиріг з листкового тіста - фото крок 2
50 грам масла розтопіть зі 150 грамами цукру і ванільним екстрактом на сковороді. Повинна вийти карамель. Влийте її в форму для запікання, а зверху покладіть шматочки груш.
грушевий пиріг з листкового тіста - фото крок 3
Груші посипте цукром, розкладіть масло, нарізане невеликими шматочками шматочками.
грушевий пиріг з листкового тіста - фото крок 4
Тісто розкачати до потрібної вам форми і покладіть поверх груш, підгинаючи кінці всередину.
грушевий пиріг з листкового тіста - фото крок 5
Запікайте пиріг в духовці протягом 30 хвилин. Дайте випічці охолонути, а потім подавайте, перевернув её грушами вверх.

Схожі рецепти