Салат «Цезар» з бринзою
(покроковий рецепт з фото)
Обов'язковою інгредієнтом цього всесвітньо популярного салату є пармезан, але що, якщо додати до нього ще один вид сиру? .. Пропоную вам простий рецепт салату "цезар" з бринзою!
Такий салат, легкий і поживний одночасно, прекрасно підійде для перекусу, полудня або вечері. До речі, романтичне побачення з таким "цезарем" теж має пройти на висоті - головне, не забудьте подати до нього келих червоного сухого вина, і ваша половина неодмінно оцінить це вишукане блюдо.
А якщо вам хочеться чогось посущественнее, то "цезар" з бринзою можна "ущільнити" курячим філе - для цього просто запечіть його або обсмажте на грилі, а потім наріжте кубиками або невеликими скибочками. Прекрасно поєднуються з бринзою солодкі перці, як свіжі, так і запечені… словом, рецепт приготування салату "цезар" з бринзою допускає найрізноманітніші варіації - експериментуйте!
- Салат листовий - 100 грам
- Бринза - 100 грам
- Пармезан - 50 грам
- Кнопка - 0, 5 штуки
- Яйця - 2 штуки
- Лимон - 0.5 штуки
- Масло оливкове - 2/3 склянки
- Гірчиця дижонская - 1 Чайна ложка
- Вустерський соус - 1 Чайна ложка (опціонально)
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Часник - 1 зубчик