Рецепт Салат «Цезар» з бринзою фото

Салат «Цезар» з бринзою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі, Молочні продукти, Сир, Бринза, Листя салату
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На полуденок, На святковий стіл, Романтична вечеря, Святковий обід
Салати, Салат Цезар

Обов'язковою інгредієнтом цього всесвітньо популярного салату є пармезан, але що, якщо додати до нього ще один вид сиру? .. Пропоную вам простий рецепт салату "цезар" з бринзою!

Такий салат, легкий і поживний одночасно, прекрасно підійде для перекусу, полудня або вечері. До речі, романтичне побачення з таким "цезарем" теж має пройти на висоті - головне, не забудьте подати до нього келих червоного сухого вина, і ваша половина неодмінно оцінить це вишукане блюдо.

А якщо вам хочеться чогось посущественнее, то "цезар" з бринзою можна "ущільнити" курячим філе - для цього просто запечіть його або обсмажте на грилі, а потім наріжте кубиками або невеликими скибочками. Прекрасно поєднуються з бринзою солодкі перці, як свіжі, так і запечені… словом, рецепт приготування салату "цезар" з бринзою допускає найрізноманітніші варіації - експериментуйте!

  • Салат листовий - 100 грам
  • Бринза - 100 грам
  • Пармезан - 50 грам
  • Кнопка - 0, 5 штуки
  • Яйця - 2 штуки
  • Лимон - 0.5 штуки
  • Масло оливкове - 2/3 склянки
  • Гірчиця дижонская - 1 Чайна ложка
  • Вустерський соус - 1 Чайна ложка (опціонально)
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Часник - 1 зубчик
салат
З батона зрізати скоринку, а м'якуш нарвати руками або нарізати невеликими кубиками. Укласти на деко, скропити олією і запекти в духовці до золотистого кольору.
салат
Бринзу нарізати кубиками.
салат
Пармезан натерти на тертці.
салат
Жовтки відокремити від білків.
салат
Листя салату вимити, обсушити на рушник і нарвати руками.
салат
Видавити лимонний сік.
салат
Часник розтерти з сіллю і перцем. Додати лимонний сік, гірчицю, жовтки і вустерский соус, збити. Продовжуючи збивати, поступово ввести оливкова олія.
салат
Листя салату полити соусом і обережно перемішати. Викласти крутон і бринзу, скропити соусом. Зверху посипати тертим пармезаном і подати на стіл!

Схожі рецепти