Рецепт Салат «Цезар» з бринзою фото

Салат «Цезар» з бринзою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Молочні продукти , Сир , Бринза , Листя салату
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На полуденок , На святковий стіл , Романтична вечеря , Святковий обід
Салати , Салат Цезар
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Обов'язковою інгредієнтом цього всесвітньо популярного салату є пармезан, але що, якщо додати до нього ще один вид сиру? .. Пропоную вам простий рецепт салату"Цезар" з бринзою!

Опис приготування:

Такий салат, легкий і поживний одночасно, прекрасно підійде для перекусу, полудня або вечері. До речі, романтичне побачення з таким"Цезарем" теж має пройти на висоті - головне, не забудьте подати до нього келих червоного сухого вина, і ваша половина неодмінно оцінить це вишукане блюдо.

А якщо вам хочеться чогось посущественнее, то"Цезар" з бринзою можна"ущільнити" курячим філе - для цього просто запечіть його або обсмажте на грилі, а потім наріжте кубиками або невеликими скибочками. Прекрасно поєднуються з бринзою солодкі перці, як свіжі, так і запечені… словом, рецепт приготування салату"Цезар" з бринзою допускає найрізноманітніші варіації - експериментуйте!

  • Салат листовий - 100 грам
  • Бринза - 100 грам
  • Пармезан - 50 грам
  • Кнопка - 0, 5 штуки
  • Яйця - 2 штуки
  • Лимон - 0.5 штуки
  • Масло оливкове - 2/3 склянки
  • Гірчиця дижонская - 1 Чайна ложка
  • Вустерський соус - 1 Чайна ложка (опціонально)
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Часник - 1 зубчик
салат
З батона зрізати скоринку, а м'якуш нарвати руками або нарізати невеликими кубиками. Укласти на деко, скропити олією і запекти в духовці до золотистого кольору.
салат
Бринзу нарізати кубиками.
салат
Пармезан натерти на тертці.
салат
Жовтки відокремити від білків.
салат
Листя салату вимити, обсушити на рушник і нарвати руками.
салат
Видавити лимонний сік.
салат
Часник розтерти з сіллю і перцем. Додати лимонний сік, гірчицю, жовтки і вустерский соус, збити. Продовжуючи збивати, поступово ввести оливкова олія.
салат
Листя салату полити соусом і обережно перемішати. Викласти крутон і бринзу, скропити соусом. Зверху посипати тертим пармезаном і подати на стіл!

Схожі рецепти