Салат «вогні Парижа»
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачний, яскравий і цікавий салат, який прикрасить будь-який святковий стіл! Перемішувати готовий салат необхідно прямо за столом, щоб гості могли оцінити всю його красу.
Цікавий і апетитний салат з красивою назвою стане гідною прикрасою будь-якого столу. Варіантів його приготування існує декілька. Я розповім, як приготувати салат "вогні Парижа" з картоплею, буряком, морквою, цибулею, огірками і ковбасою. По бажанню, ковбасу можете замінити на варене м'ясо і додати до салату кукурудзу, болгарський перець або горошок. Кількість інгредієнтів можна брати будь-який, головне, щоб їх пропорції були практично однакові. Салат виходить соковитий, легкий і дуже смачний! Пригощайтеся!
- Буряк - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Огірок - 1 штука
- Ковбаса - 120 грам (напівкопчена)
- Майонез - 3-4 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Картопля наріжте соломкою.
Обсмажте картоплю на розігрітій олії, посоліть і викладіть на паперовий рушник або серветку, щоб прибрати надлишки жиру.
Цибуля наріжте пір'ям. Щоб прибрати гіркоту, цибуля можна обдати окропом.
Ковбасу наріжте соломкою.
Приблизно такий же соломкою наріжте огірки.
Моркву натріть на тертці для корейської моркви.
На такий же тертці натріть буряк.
На велику тарілку викладіть гірками картопля, цибуля, ковбасу, огірок, морква і буряк, чергуючи кольору. У центр помістіть майонез. Поперчіть.
У такому вигляді готовий салат "вогні Парижа" подається до столу. Потім салат необхідно посолити і акуратно перемішати. Смачного!