Рецепт Салат «вогні Парижа» фото

Салат «вогні Парижа»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Буряк, М'ясо, Овочі, Субпродукти, Картопля, Морква, Огірок, Цибуля, Ковбаса
Рецепти для схуднення
На вечерю, На святковий стіл
Салати

Дуже смачний, яскравий і цікавий салат, який прикрасить будь-який святковий стіл! Перемішувати готовий салат необхідно прямо за столом, щоб гості могли оцінити всю його красу.

Цікавий і апетитний салат з красивою назвою стане гідною прикрасою будь-якого столу. Варіантів його приготування існує декілька. Я розповім, як приготувати салат "вогні Парижа" з картоплею, буряком, морквою, цибулею, огірками і ковбасою. По бажанню, ковбасу можете замінити на варене м'ясо і додати до салату кукурудзу, болгарський перець або горошок. Кількість інгредієнтів можна брати будь-який, головне, щоб їх пропорції були практично однакові. Салат виходить соковитий, легкий і дуже смачний! Пригощайтеся!

  • Буряк - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Картопля - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Огірок - 1 штука
  • Ковбаса - 120 грам (напівкопчена)
  • Майонез - 3-4 Ст. Ложок
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
салат
Підготуйте необхідні інгредієнти.
салат
Картопля наріжте соломкою.
салат
Обсмажте картоплю на розігрітій олії, посоліть і викладіть на паперовий рушник або серветку, щоб прибрати надлишки жиру.
салат
Цибуля наріжте пір'ям. Щоб прибрати гіркоту, цибуля можна обдати окропом.
салат
Ковбасу наріжте соломкою.
салат
Приблизно такий же соломкою наріжте огірки.
салат
Моркву натріть на тертці для корейської моркви.
салат
На такий же тертці натріть буряк.
салат
На велику тарілку викладіть гірками картопля, цибуля, ковбасу, огірок, морква і буряк, чергуючи кольору. У центр помістіть майонез. Поперчіть.
салат
У такому вигляді готовий салат "вогні Парижа" подається до столу. Потім салат необхідно посолити і акуратно перемішати. Смачного!

Схожі рецепти