Свинина на вогні
(покроковий рецепт з фото)
Всім відомо, що будь-які страви на відкритому вогні набагато смачніше і смачніше, вже від одного запаху хочеться з'їсти все і відразу. Літо вже прийшло, тому розповім, як приготувати свинину на вогні.
Ви можете зробити на багатті рибу, м'ясо. Це найпопулярніші варіанти для літнього пікніка на природі. Крім цього, часто готують юшку, овочі, деякі фрукти. Страви з багаття їдять відразу, поки вони ще гарячі і ароматні, але навіть після охолодження вони зберігають такий приємний аромат диму.
- Кока-кола - 1 Склянка
- Яблучний сік - 1 Склянка
- Сіль, перець - За смаком
- Барбекю соус - За смаком
- Ананас - 6 скибочок
- Свинячі відбивні - 2 штуки
1
Спершу змішайте всі інгредієнти для маринаду: влейте в миску кока-колу, яблучний сік, додайте сіль і перемішайте.
2
Вимийте м'ясо і витріть насухо, занурте його в маринад, щоб м'ясо повністю було покрито, відправте його в холодильник мінімум на півгодини, а краще на ніч.
3
Через необхідний час дістаньте м'ясо і витріть кожен шматочок серветками, ще раз посоліть і поперчіть.
4
Викладіть м'ясо на гриль, обсмажуйте його на багатті близько 10 хвилин з кожного боку, потім змастіть соусом і смажте ще по 2-3 хвилини.
5
Після м'яса викладіть на гриль скибочки ананаса і готуйте ще 1-2 хвилини. Подавайте м'ясо з ананасами і соусом. Смачного!