Рецепт Свинина на вогні фото

Свинина на вогні
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо , Свинина , Фрукти
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На природу
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Всім відомо, що будь-які страви на відкритому вогні набагато смачніше і смачніше, вже від одного запаху хочеться з'їсти все і відразу. Літо вже прийшло, тому розповім, як приготувати свинину на вогні.

Опис приготування:

Ви можете зробити на багатті рибу, м'ясо. Це найпопулярніші варіанти для літнього пікніка на природі. Крім цього, часто готують юшку, овочі, деякі фрукти. Страви з багаття їдять відразу, поки вони ще гарячі і ароматні, але навіть після охолодження вони зберігають такий приємний аромат диму.

  • Кока-кола - 1 Склянка
  • Яблучний сік - 1 Склянка
  • Сіль, перець - За смаком
  • Барбекю соус - За смаком
  • Ананас - 6 скибочок
  • Свинячі відбивні - 2 штуки
1
Спершу змішайте всі інгредієнти для маринаду: влейте в миску кока-колу, яблучний сік, додайте сіль і перемішайте.
2
Вимийте м'ясо і витріть насухо, занурте його в маринад, щоб м'ясо повністю було покрито, відправте його в холодильник мінімум на півгодини, а краще на ніч.
3
Через необхідний час дістаньте м'ясо і витріть кожен шматочок серветками, ще раз посоліть і поперчіть.
4
Викладіть м'ясо на гриль, обсмажуйте його на багатті близько 10 хвилин з кожного боку, потім змастіть соусом і смажте ще по 2-3 хвилини.
5
Після м'яса викладіть на гриль скибочки ананаса і готуйте ще 1-2 хвилини. Подавайте м'ясо з ананасами і соусом. Смачного!

Схожі рецепти