Рецепт Салат «Новорічні вогні» фото

Салат «Новорічні вогні»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Сьомга
Дієтичне харчування
На святковий стіл, Новий рік
Салати

Для створення святкового настрою пропоную вам звернути увагу на цей нескладний варіант, як приготувати салат "новорічні вогні" . Він не тільки дуже смачний, але і неймовірно красивий.

1. Яйця зваріть круто, остудіть і очистіть. Мартенс відділи Желтков.

2. Морква вимийте і відваріть до готовності.

3. Щоб блюдо буквально тануло в роті, в рецепті приготування салату "новорічні вогні" використовуйте огірки без шкірки.

4. Очистіть цибулину, наріжте її дуже дрібними кубиками.

5. Отже, в глибоку миску надішліть терту на дрібній тертці моркву й огірки. Додайте терті білки, заправте по смаку майонезом. Можна також підсолити трохи.

6. На тарілку для подачі, застелену вимитими і обсушеними листям салату, перекладіть салат, формуючи невелику гірку.

7. Сьомгу наріжте спочатку тонкими смужками, а потім, відклавши 5-6 смужок, подрібніть рибку кубиками.

8. Викладіть зверху рівним шаром сьомгу.

9. Жовтки розімніть або натріть на тертці, присипте ними салат зверху.

10. Можна сказати, що салат "новорічні вогні" в домашніх умовах готовий. Далі залишилося тільки прикрасити його, використовуючи ікру, відкладені полосочки сьомги, а також вашу фантазію. Впевнена, це блюдо обов'язково приверне увагу всіх гостей, присутніх за столом.

  • Сьомга малосоленая - 350 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Яйце - 5-6 штук
  • Червона ікра - 100 грам
  • Морква - 2-3 штук
  • Огірок - 2-3 штук
  • Листя салату - 1 пучок
  • Майонез - За смаком
1. Яйця зваріть круто, остудіть і очистіть. Мартенс відділи Желтков.

2. Морква вимийте і відваріть до готовності.

3. Щоб блюдо буквально тануло в роті, в рецепті приготування салату "новорічні вогні" використовуйте огірки без шкірки.

4. Очистіть цибулину, наріжте її дуже дрібними кубиками.

5. Отже, в глибоку миску надішліть терту на дрібній тертці моркву й огірки. Додайте терті білки, заправте по смаку майонезом. Можна також підсолити трохи.

6. На тарілку для подачі, застелену вимитими і обсушеними листям салату, перекладіть салат, формуючи невелику гірку.

7. Сьомгу наріжте спочатку тонкими смужками, а потім, відклавши 5-6 смужок, подрібніть рибку кубиками.

8. Викладіть зверху рівним шаром сьомгу.

9. Жовтки розімніть або натріть на тертці, присипте ними салат зверху.

10. Можна сказати, що салат "новорічні вогні" в домашніх умовах готовий. Далі залишилося тільки прикрасити його, використовуючи ікру, відкладені полосочки сьомги, а також вашу фантазію. Впевнена, це блюдо обов'язково приверне увагу всіх гостей, присутніх за столом.

Схожі рецепти