Рецепт Салат «Новорічні вогні» фото

Салат «Новорічні вогні»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Сьомга
Дієтичне харчування
На святковий стіл , Новий рік
Салати
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Для створення святкового настрою пропоную вам звернути увагу на цей нескладний варіант, як приготувати салат"Новорічні вогні" . Він не тільки дуже смачний, але і неймовірно красивий.

Опис приготування:

1. Яйця зваріть круто, остудіть і очистіть. Мартенс відділи Желтков.

2. Морква вимийте і відваріть до готовності.

3. Щоб блюдо буквально тануло в роті, в рецепті приготування салату"Новорічні вогні" використовуйте огірки без шкірки.

4. Очистіть цибулину, наріжте її дуже дрібними кубиками.

5. Отже, в глибоку миску надішліть терту на дрібній тертці моркву й огірки. Додайте терті білки, заправте по смаку майонезом. Можна також підсолити трохи.

6. На тарілку для подачі, застелену вимитими і обсушеними листям салату, перекладіть салат, формуючи невелику гірку.

7. Сьомгу наріжте спочатку тонкими смужками, а потім, відклавши 5-6 смужок, подрібніть рибку кубиками.

8. Викладіть зверху рівним шаром сьомгу.

9. Жовтки розімніть або натріть на тертці, присипте ними салат зверху.

10. Можна сказати, що салат"Новорічні вогні" в домашніх умовах готовий. Далі залишилося тільки прикрасити його, використовуючи ікру, відкладені полосочки сьомги, а також вашу фантазію. Впевнена, це блюдо обов'язково приверне увагу всіх гостей, присутніх за столом.

  • Сьомга малосоленая - 350 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Яйце - 5-6 штук
  • Червона ікра - 100 грам
  • Морква - 2-3 штук
  • Огірок - 2-3 штук
  • Листя салату - 1 пучок
  • Майонез - За смаком
1. Яйця зваріть круто, остудіть і очистіть. Мартенс відділи Желтков.

2. Морква вимийте і відваріть до готовності.

3. Щоб блюдо буквально тануло в роті, в рецепті приготування салату"Новорічні вогні" використовуйте огірки без шкірки.

4. Очистіть цибулину, наріжте її дуже дрібними кубиками.

5. Отже, в глибоку миску надішліть терту на дрібній тертці моркву й огірки. Додайте терті білки, заправте по смаку майонезом. Можна також підсолити трохи.

6. На тарілку для подачі, застелену вимитими і обсушеними листям салату, перекладіть салат, формуючи невелику гірку.

7. Сьомгу наріжте спочатку тонкими смужками, а потім, відклавши 5-6 смужок, подрібніть рибку кубиками.

8. Викладіть зверху рівним шаром сьомгу.

9. Жовтки розімніть або натріть на тертці, присипте ними салат зверху.

10. Можна сказати, що салат"Новорічні вогні" в домашніх умовах готовий. Далі залишилося тільки прикрасити його, використовуючи ікру, відкладені полосочки сьомги, а також вашу фантазію. Впевнена, це блюдо обов'язково приверне увагу всіх гостей, присутніх за столом.

Схожі рецепти