Рецепт Салат «визнання» фото

Салат «визнання»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Субпродукти , Птах , Фрукти , Курка , Зелень , Яйця , Бекон , Перепелині яйця , Листя салату
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні
На обід , На полуденок , На швидку руку , На святковий стіл , На сніданок
Салати
Кількість порцій: 1
Час приготування: 10 хв.

Мій рецепт присвячується всім романтикам і людям, які хочуть здивувати свою другу половинку. Не тільки дорогими подарунками можна дивувати улюблених, але і цілком простими стравами, як цей салатик.

Опис приготування:

Обов'язково прочитайте про те, як приготувати салат"Визнання" для романтичного сніданку. Мінімальний набір інгредієнтів і оформлення, виконане з любов'ю, допоможуть вам висловити свої теплі почуття до людини.

  • Салат "Айсберг" - 1 пучок
  • Бекон - 1 штука(1-2 смужки)
  • Яйця перепелині - 1 штука
  • Соус вершковий - 2 чайних ложки (у мене соус із сиру"Дор блю" )
  • Паприка - 1 щіпка
салат
Салатні листя вимийте і висушіть. Візьміть пучок близько 4 см заввишки і за допомогою формочки або ножа виріжте з салату форму серця. Відваріть яйце (хвилини 4).
салат
Бекон потрібно нарізати ось такими смужками довжиною близько 2 см і шириною близько 0, 5 см.
салат
Складіть по дві смужки бекону в формі серця і злегка притисніть пальцем. Prisyp'te паприки.
салат
Яйце очистіть і наріжте кільцями. З кілець виріжте сердечка.
салат
На листя салату викладіть соус. А на соус красиво розкладіть сердечка з бекону і яєць.
салат
Подавати салатик можете з грінками або смаженим курячим яйцем. Це відмінний романтичний сніданок.

Схожі рецепти