Салат «визнання»
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо
, Субпродукти
, Птах
, Фрукти
, Курка
, Зелень
, Яйця
, Бекон
, Перепелині яйця
, Листя салату
Кількість порцій: 1
Час приготування: 10 хв.
Мій рецепт присвячується всім романтикам і людям, які хочуть здивувати свою другу половинку. Не тільки дорогими подарунками можна дивувати улюблених, але і цілком простими стравами, як цей салатик.
Опис приготування:
Обов'язково прочитайте про те, як приготувати салат"Визнання" для романтичного сніданку. Мінімальний набір інгредієнтів і оформлення, виконане з любов'ю, допоможуть вам висловити свої теплі почуття до людини.
- Салат "Айсберг" - 1 пучок
- Бекон - 1 штука(1-2 смужки)
- Яйця перепелині - 1 штука
- Соус вершковий - 2 чайних ложки (у мене соус із сиру"Дор блю" )
- Паприка - 1 щіпка
Салатні листя вимийте і висушіть. Візьміть пучок близько 4 см заввишки і за допомогою формочки або ножа виріжте з салату форму серця. Відваріть яйце (хвилини 4).
Бекон потрібно нарізати ось такими смужками довжиною близько 2 см і шириною близько 0, 5 см.
Складіть по дві смужки бекону в формі серця і злегка притисніть пальцем. Prisyp'te паприки.
Яйце очистіть і наріжте кільцями. З кілець виріжте сердечка.
На листя салату викладіть соус. А на соус красиво розкладіть сердечка з бекону і яєць.
Подавати салатик можете з грінками або смаженим курячим яйцем. Це відмінний романтичний сніданок.