Салат «визнання»
(покроковий рецепт з фото)
Мій рецепт присвячується всім романтикам і людям, які хочуть здивувати свою другу половинку. Не тільки дорогими подарунками можна дивувати улюблених, але і цілком простими стравами, як цей салатик.
Обов'язково прочитайте про те, як приготувати салат "визнання" для романтичного сніданку. Мінімальний набір інгредієнтів і оформлення, виконане з любов'ю, допоможуть вам висловити свої теплі почуття до людини.
- Салат "айсберг" - 1 пучок
- Бекон - 1 штука(1-2 смужки)
- Яйця перепелині - 1 штука
- Соус вершковий - 2 чайних ложки (у мене соус із сиру "дор блю" )
- Паприка - 1 щіпка
Салатні листя вимийте і висушіть. Візьміть пучок близько 4 см заввишки і за допомогою формочки або ножа виріжте з салату форму серця. Відваріть яйце (хвилини 4).
Бекон потрібно нарізати ось такими смужками довжиною близько 2 см і шириною близько 0, 5 см.
Складіть по дві смужки бекону в формі серця і злегка притисніть пальцем. Prisyp'te паприки.
Яйце очистіть і наріжте кільцями. З кілець виріжте сердечка.
На листя салату викладіть соус. А на соус красиво розкладіть сердечка з бекону і яєць.
Подавати салатик можете з грінками або смаженим курячим яйцем. Це відмінний романтичний сніданок.