Рецепт Салат «визнання» фото

Салат «визнання»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Субпродукти, Птах, Фрукти, Курка, Зелень, Яйця, Бекон, Перепелині яйця, Листя салату
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні
На обід, На полуденок, На швидку руку, На святковий стіл, На сніданок
Салати

Мій рецепт присвячується всім романтикам і людям, які хочуть здивувати свою другу половинку. Не тільки дорогими подарунками можна дивувати улюблених, але і цілком простими стравами, як цей салатик.

Обов'язково прочитайте про те, як приготувати салат "визнання" для романтичного сніданку. Мінімальний набір інгредієнтів і оформлення, виконане з любов'ю, допоможуть вам висловити свої теплі почуття до людини.

  • Салат "айсберг" - 1 пучок
  • Бекон - 1 штука(1-2 смужки)
  • Яйця перепелині - 1 штука
  • Соус вершковий - 2 чайних ложки (у мене соус із сиру "дор блю" )
  • Паприка - 1 щіпка
салат
Салатні листя вимийте і висушіть. Візьміть пучок близько 4 см заввишки і за допомогою формочки або ножа виріжте з салату форму серця. Відваріть яйце (хвилини 4).
салат
Бекон потрібно нарізати ось такими смужками довжиною близько 2 см і шириною близько 0, 5 см.
салат
Складіть по дві смужки бекону в формі серця і злегка притисніть пальцем. Prisyp'te паприки.
салат
Яйце очистіть і наріжте кільцями. З кілець виріжте сердечка.
салат
На листя салату викладіть соус. А на соус красиво розкладіть сердечка з бекону і яєць.
салат
Подавати салатик можете з грінками або смаженим курячим яйцем. Це відмінний романтичний сніданок.

Схожі рецепти