Рецепт Салат «смакота» фото

Салат «смакота»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Шинка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 10 хв.

Цей смачний салат приготувати дуже просто, на святковому столі він завжди улюбленець. Для заправки підійде сметана з гірчицею і спеціями, але за бажанням, можна додати майонез.

Опис приготування:

Кількість інгредієнтів можна коригувати. Зелень вибирайте на свій смак. Підійде шпинат, петрушка, Зелена цибуля, листя салату або кріп.

  • Шинка - 150 грам
  • Кукурудза консервована - 200 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Перець болгарський - 1 частина
  • Кріп - 1 пучок
  • Крем - 150 мілілітрів(20%)
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Суміш перців - 1 щіпка
салат
Підготуємо інгредієнти.
салат
Шинку нарізаємо невеликими кубиками і викладаємо в миску.
салат
Зливаємо рідину з консервованої кукурудзи. Додаємо кукурудзу в салат.
салат
Яйця відварюємо, чистим, ріжемо кубиками і висипаємо в салат.
салат
Додаємо болгарський перець, нарізаний невеликими шматочками.
салат
Ріжемо дрібно кріп і додаємо його до решти інгредієнтів.
салат
Для заправки використовуємо сметану, гірчицю, сіль і перець.
салат
Салат заправляємо і перемішуємо.
салат
Салат"Смакота" готовий. Смачного.

Схожі рецепти