Рецепт Салат «смакота» фото

Салат «смакота»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Шинка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати

Цей смачний салат приготувати дуже просто, на святковому столі він завжди улюбленець. Для заправки підійде сметана з гірчицею і спеціями, але за бажанням, можна додати майонез.

Кількість інгредієнтів можна коригувати. Зелень вибирайте на свій смак. Підійде шпинат, петрушка, Зелена цибуля, листя салату або кріп.

  • Шинка - 150 грам
  • Кукурудза консервована - 200 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Перець болгарський - 1 частина
  • Кріп - 1 пучок
  • Крем - 150 мілілітрів(20%)
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Суміш перців - 1 щіпка
салат
Підготуємо інгредієнти.
салат
Шинку нарізаємо невеликими кубиками і викладаємо в миску.
салат
Зливаємо рідину з консервованої кукурудзи. Додаємо кукурудзу в салат.
салат
Яйця відварюємо, чистим, ріжемо кубиками і висипаємо в салат.
салат
Додаємо болгарський перець, нарізаний невеликими шматочками.
салат
Ріжемо дрібно кріп і додаємо його до решти інгредієнтів.
салат
Для заправки використовуємо сметану, гірчицю, сіль і перець.
салат
Салат заправляємо і перемішуємо.
салат
Салат "смакота" готовий. Смачного.

Схожі рецепти