М'ясний рулет з печерицями «смакота»
(покроковий рецепт з фото)
М'ясні рулети в моїй родині люблять усі без винятку! Але цей якийсь особливий! Готую його часто і завжди впевнена, що не залишиться ні шматочка! справжнє смакота! обов'язково спробуйте!
Фарш для рулету, цього разу, я взяла зі свинини. З ним рулет виходить більш соковитим, ніж з курячим! Але з курячим теж дуже смачно! Головною родзинкою цього рулету є те, що в фарш додають гірчицю! Чи не пропускайте цей крок, гострим він не буде, рулет їдять навіть діти. Але ви відчуєте наскільки тонку нотку дає гірчиця. Пропоную вже скоріше подивитися, як приготувати м'ясний рулет з печерицями "смакота" .
- Фарш м'ясний - 700-750 грам
- Печериці - 5-7 штук
- Жовток - 2 штуки (сирої)
- Молоко - 60 мілілітрів
- Кетчуп - 2 Ст. Ложки (тМ Махеев')
- Гірчичний - 1 Чайна ложка (тМ Махеев')
- Хміль-сунелі - За смаком
- Імбир сухий - За смаком
- Сіль - За смаком
- Зелень - За смаком (кріп, петрушка)
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Кетчуп і гірчицю я завжди вибираю від ТМ Махеев'. Дуже смачна і якісна продукція.
Фарш посоліть за смаком, додайте спеції і гірчицю. Ретельно все перемішайте. Якщо у вас є час, то залиште фарш на 1-1, 5 години в такому стані, щоб він наситився смаками і ароматами спецій. Якщо ні, то продовжимо.
Потім додайте жовтки і молоко, ще раз вимісити фарш. Без яєчних білків рулет виходить дуже ніжним. З білками більш щільним і "гуязикам" .
Шматок фольги розстеліть на робочу поверхню і розкладіть фарш у вигляді прямокутника. Висота приблизно 1, 2-1, 5 см.
На поверхню фаршу тонким шаром нанесіть кетчуп.
Потім викладіть з одного краю "доріжку" з рубаної зелені.
Печериці помийте, зріжте ніжки, щоб вони були приблизно однакової висоти і викладіть їх на зелень.
Акуратно за допомогою фольги скрутіть щільний рулет, закрийте його з усіх боків фольгою і поставте запікати на деку 25-30 хвилин при температурі 200 градусів. Потім вимкніть духовку і залиште там рулет ще на 30 хвилин!
Потім прикрасьте свіжою зеленню, наріжте порційно і подавайте до столу.
Смачного!