Рецепт М'ясний рулет з печерицями «смакота» фото

М'ясний рулет з печерицями «смакота»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш , Гриби , Печериці
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Страви у фользі , Рулети
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

М'ясні рулети в моїй родині люблять усі без винятку! Але цей якийсь особливий! Готую його часто і завжди впевнена, що не залишиться ні шматочка! справжнє смакота! обов'язково спробуйте!

Опис приготування:

Фарш для рулету, цього разу, я взяла зі свинини. З ним рулет виходить більш соковитим, ніж з курячим! Але з курячим теж дуже смачно! Головною родзинкою цього рулету є те, що в фарш додають гірчицю! Чи не пропускайте цей крок, гострим він не буде, рулет їдять навіть діти. Але ви відчуєте наскільки тонку нотку дає гірчиця. Пропоную вже скоріше подивитися, як приготувати м'ясний рулет з печерицями"Смакота" .

  • Фарш м'ясний - 700-750 грам
  • Печериці - 5-7 штук
  • Жовток - 2 штуки (сирої)
  • Молоко - 60 мілілітрів
  • Кетчуп - 2 Ст. Ложки (тМ Махеев')
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка (тМ Махеев')
  • Хміль-сунелі - За смаком
  • Імбир сухий - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Зелень - За смаком (кріп, петрушка)
м'ясний рулет з печерицями
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Кетчуп і гірчицю я завжди вибираю від ТМ Махеев'. Дуже смачна і якісна продукція.
м'ясний рулет з печерицями
Фарш посоліть за смаком, додайте спеції і гірчицю. Ретельно все перемішайте. Якщо у вас є час, то залиште фарш на 1-1, 5 години в такому стані, щоб він наситився смаками і ароматами спецій. Якщо ні, то продовжимо.
м'ясний рулет з печерицями
Потім додайте жовтки і молоко, ще раз вимісити фарш. Без яєчних білків рулет виходить дуже ніжним. З білками більш щільним і"гуязикам" .
м'ясний рулет з печерицями
Шматок фольги розстеліть на робочу поверхню і розкладіть фарш у вигляді прямокутника. Висота приблизно 1, 2-1, 5 см.
м'ясний рулет з печерицями
На поверхню фаршу тонким шаром нанесіть кетчуп.
м'ясний рулет з печерицями
Потім викладіть з одного краю"доріжку" з рубаної зелені.
м'ясний рулет з печерицями
Печериці помийте, зріжте ніжки, щоб вони були приблизно однакової висоти і викладіть їх на зелень.
м'ясний рулет з печерицями
Акуратно за допомогою фольги скрутіть щільний рулет, закрийте його з усіх боків фольгою і поставте запікати на деку 25-30 хвилин при температурі 200 градусів. Потім вимкніть духовку і залиште там рулет ще на 30 хвилин!
м'ясний рулет з печерицями
Потім прикрасьте свіжою зеленню, наріжте порційно і подавайте до столу.
м'ясний рулет з печерицями
Смачного!

Схожі рецепти