Курочка «смакота»
(покроковий рецепт з фото)
І звична їжа може стати дуже незвичайної, якщо щось додати, поміняти і все - страва заграє по-новому. Особливо багато вирішують спеції або приправи. Не бійтеся експериментувати, як я!
І сьогодні я для вас підготувала рецепт про те, як приготувати курочку "смакота" . Тут є дещо цікаве в створенні: ми будемо варити цукровий соус. Їм і поллємо курку, так у нас вийде карамельна скоринка, а всередині - соковите філе. На гарнір подавайте печена картопля та інші овочі.
- Курка - 1 штука
- Вода - 1 Склянка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Часник - 3 зубчики
Частини курки промийте, обсушити і розкладіть на фольгу в листі.
Сіль з цукром перемішайте і нагрійте в каструлі до потемніння.
Влийте в каструлю воду. Перемішуйте рідину до повного розчинення на повільному вогні.
Соусом залийте курку. Зверху розподіліть пропущений через чеснокодавку часник.
Запікайте курочку протягом 40 хвилин при 200 градусах. Періодично під час готування поливайте курку соком з піддону. Смачного!