Рецепт Салат «пікантний» з корейською морквою фото

Салат «пікантний» з корейською морквою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Курка , Морква , Огірок
Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 15 хв.

Цей смачний салат добре підійде для вечері або на обід. Раджу всім додати його в свій раціон для різноманітності. Розповідаю, як приготувати салат «Пікантний» з корейською морквою.

Опис приготування:

Такий салат можна подавати в тарілці або на бутерброді, можна спробувати в лаваші, мені здається, що вийде дуже смачно. Для заправки використовую майонез, можна змішати його зі сметаною. Перед подачею наполягаю його в холодильнику 20-30 хвилин, але можна подати і відразу.

  • Курка - 450 грам
  • Корейська морква - 1 кілограм
  • Яйця - 3 штуки
  • Огірки - 4 штуки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Майонез - За смаком
салат
1. Мою куряче м'ясо, перекладаю його в каструлю, заливаю водою і відправляю на вогонь. Після закипання варю близько 30 хвилин.
салат
2. Дістаю куряче м'ясо з каструлі, остуджують, а потім нарізаю кубиками невеликого розміру.
салат
3. Відварюю курячі яйця, остуджують їх, а потім нарізаю кубиками і відправляю в миску до курки.
салат
4. Огірки мою і очищаю від шкірки, потім нарізаю їх невеликими шматочками.
салат
5. Твердий сир подрібнюю на дрібній тертці і додаю в миску.
салат
6. Викладаю готову корейську моркву, заправляю салат майонезом, за смаком солю.
салат
7. Гарненько перемішую салат, відправляю його на 20-30 хвилин в холодильник.
салат
8. Салат легкий і дуже цікавий за смаком. Якщо немає часу, його можна відразу після приготування подавати на стіл.

Схожі рецепти