Салат «пікантний» з корейською морквою
(покроковий рецепт з фото)
Цей смачний салат добре підійде для вечері або на обід. Раджу всім додати його в свій раціон для різноманітності. Розповідаю, як приготувати салат «Пікантний» з корейською морквою.
Такий салат можна подавати в тарілці або на бутерброді, можна спробувати в лаваші, мені здається, що вийде дуже смачно. Для заправки використовую майонез, можна змішати його зі сметаною. Перед подачею наполягаю його в холодильнику 20-30 хвилин, але можна подати і відразу.
- Курка - 450 грам
- Корейська морква - 1 кілограм
- Яйця - 3 штуки
- Огірки - 4 штуки
- Сіль - 1 щіпка
- Майонез - За смаком

1. Мою куряче м'ясо, перекладаю його в каструлю, заливаю водою і відправляю на вогонь. Після закипання варю близько 30 хвилин.

2. Дістаю куряче м'ясо з каструлі, остуджують, а потім нарізаю кубиками невеликого розміру.

3. Відварюю курячі яйця, остуджують їх, а потім нарізаю кубиками і відправляю в миску до курки.

4. Огірки мою і очищаю від шкірки, потім нарізаю їх невеликими шматочками.

5. Твердий сир подрібнюю на дрібній тертці і додаю в миску.

6. Викладаю готову корейську моркву, заправляю салат майонезом, за смаком солю.

7. Гарненько перемішую салат, відправляю його на 20-30 хвилин в холодильник.

8. Салат легкий і дуже цікавий за смаком. Якщо немає часу, його можна відразу після приготування подавати на стіл.