Салат «Новорічний блюз»
(покроковий рецепт з фото)
Досить оригінальний салат для любителів пікантних поєднань і чудового смакового результату - виноград, горіхи і вершковий сир - це салат "новорічний блюз" . Дивимося рецепт!
Відмінний фруктовий салат можете подавати як десерт або до вина в якості невеликого аперитиву. Для приготування салату я беру великий виноград, бажано без кісточок. Горіхи пекан можете сміливо замінити на грецькі або мигдаль. Салат виходить солодким, але тим не менш - це салат, а не десерт. Дивіться, як приготувати салат "новорічний блюз"!
- Виноград - 700 грам
- Крем - 300 грам
- Вершковий сир - 250 грам
- Цукор - За смаком
- Горіхи Пекан - 150-200 грам
Підготуйте інгредієнти. Виноград ретельно промийте.
У глибоке блюдо викладіть промиті виноградини в ряд (можна в два ряди). Окремо змішайте сметану і вершковий сир, додайте ванілін і цукор (бажано коричневий).
Рівномірно залийте отриманою сметанною масою виноград.
Зверху теж посипте рівномірно коричневим цукром і горіхами пекан (їх можна подрібнити в блендері, а можете порізати на половинки).
Ось наш прекрасний салат "новорічний блюз" і готовий! подавати відразу, смачного!