Рецепт Салат «Новорічний блюз» фото

Салат «Новорічний блюз»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Фрукти, Горіхи, Виноград
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати

Досить оригінальний салат для любителів пікантних поєднань і чудового смакового результату - виноград, горіхи і вершковий сир - це салат "новорічний блюз" . Дивимося рецепт!

Відмінний фруктовий салат можете подавати як десерт або до вина в якості невеликого аперитиву. Для приготування салату я беру великий виноград, бажано без кісточок. Горіхи пекан можете сміливо замінити на грецькі або мигдаль. Салат виходить солодким, але тим не менш - це салат, а не десерт. Дивіться, як приготувати салат "новорічний блюз"!

  • Виноград - 700 грам
  • Крем - 300 грам
  • Вершковий сир - 250 грам
  • Цукор - За смаком
  • Горіхи Пекан - 150-200 грам
салат
Підготуйте інгредієнти. Виноград ретельно промийте.
салат
У глибоке блюдо викладіть промиті виноградини в ряд (можна в два ряди). Окремо змішайте сметану і вершковий сир, додайте ванілін і цукор (бажано коричневий).
салат
Рівномірно залийте отриманою сметанною масою виноград.
салат
Зверху теж посипте рівномірно коричневим цукром і горіхами пекан (їх можна подрібнити в блендері, а можете порізати на половинки).
салат
Ось наш прекрасний салат "новорічний блюз" і готовий! подавати відразу, смачного!

Схожі рецепти