Рецепт Салат «Блюз» фото

Салат «Блюз»
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Птах, Фрукти, Курка, Сухофрукти, Ізюм
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Салати

Такий класичний рецепт салату "блюз" я дізналася зовсім недавно, але так сподобався, що ділюся рецептом і з вами! Оригінальний смак порадує всіх.

Чесно зізнаюся - цей рецепт приготування салату "блюз" я трохи видозмінила. В оригіналі використовувалися ще й банани і вершкове масло, але я навіть не ризикнула їх додавати - якщо і є десь гурмани, то явно не в моєму сімействі. Вони і на родзинки спочатку косо дивилися в салаті, але їм така спрощена варіація сподобалася. Тому, власне, і з вами ділюся!

  • Грудка куряча - 300 грам
  • Морква відварна - 150 грам
  • Ізюм - 150 грам
  • Горіхи волоські - 150 грам
  • Сир твердий - 150 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Майонез - За смаком
салат
1. Грудку і яйця відварюємо, охолоджуємо і подрібнюємо. Змішаємо з майонезом перетерту грудку і яйця, щоб вийшла кашка. Трамбуємо на дно салатниці.
салат
2. Далі - шар тертої вареної моркви. Хто любить гостріше - можна брати морква по-корейськи. Змащуємо трохи майонезом зверху.
салат
3. Потім йде шар замоченного родзинок і тертих горіхів. Промащуємо майонезом кожен шар.
салат
4. Посипаємо тертим сиром зверху - і можна подавати!

Схожі рецепти