Рецепт Ромштекс з сиром «під блюз» і хрін фото

Ромштекс з сиром «під блюз» і хрін
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Овочі , Молочні продукти , Сир , Яловичина , Гриби
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження , Новий рік , Різдво
Гарячі страви , Гірке , Ромстекс
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 40 хв.

Досить оригінальний, але все ж простий рецепт ромштекс з сиром"Дор блю" і хрін - для вас! Вам обов'язково сподобається це соковите м'ясо під ніжною овочевий"шубкою" з пікантним соусом!

Опис приготування:

Цей незвичайний ромштекс з сиром"Дор блю" і хріном готується дуже просто. Не знаю чому, але поєднання сиру з пліснявою і хрону дає приголомшливий смак. Словом, страва, хоч і необиное, але абсолютно під силу кожній господині. І смак вже точно оцінять по достоїнству!

  • Яловичина - 800 грам (вирізка)
  • Сир"Дор блю" - 70 грам
  • Перець болгарський - 100 грам
  • Печериці - 100 грам
  • Хрін протертий - 1 Ст. Ложка
  • Майонез - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Сухарі паніровочні - 4 Ст. Ложки
  • Яйце - 1 штука
  • Спеції - За смаком
  • Зелень - За смаком
ромштекс з сиром
1. Гриби і перець обсмажити на розпеченій сковороді. Змішаємо з сиром, хрін, майонезом, зеленню та спеціями (за смаком).
ромштекс з сиром
2. Потім нарізаємо м'ясо шматочками товщиною не менше 1 см. Відбиваємо злегка молотком. Сухарі змішаємо з сіллю і перцем за смаком. Яйце збиваємо до однорідності. Вмочуємо кожен шматок м'ясо в яйце, потім посипаємо сухарями.
ромштекс з сиром
3. Обсмажити на вершковому маслі з двох сторін до готовності.
ромштекс з сиром
4. Викладаємо ромштекс в форму для запікання, а зверху рівномірно розподіляємо нашу суміш з першого пункту. Запікаємо 5-10 хвилин.
ромштекс з сиром
5. Готово!

Схожі рецепти