Рецепт Ромштекс з сиром «під блюз» і хрін фото

Ромштекс з сиром «під блюз» і хрін
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Овочі, Молочні продукти, Сир, Яловичина, Гриби
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження, Новий рік, Різдво
Гарячі страви, Ромстекс

Досить оригінальний, але все ж простий рецепт ромштекс з сиром "дор блю" і хрін - для вас! Вам обов'язково сподобається це соковите м'ясо під ніжною овочевий "шубкою" з пікантним соусом!

Цей незвичайний ромштекс з сиром "дор блю" і хріном готується дуже просто. Не знаю чому, але поєднання сиру з пліснявою і хрону дає приголомшливий смак. Словом, страва, хоч і необиное, але абсолютно під силу кожній господині. І смак вже точно оцінять по достоїнству!

  • Яловичина - 800 грам (вирізка)
  • Сир "дор блю" - 70 грам
  • Перець болгарський - 100 грам
  • Печериці - 100 грам
  • Хрін протертий - 1 Ст. Ложка
  • Майонез - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Сухарі паніровочні - 4 Ст. Ложки
  • Яйце - 1 штука
  • Спеції - За смаком
  • Зелень - За смаком
ромштекс з сиром
1. Гриби і перець обсмажити на розпеченій сковороді. Змішаємо з сиром, хрін, майонезом, зеленню та спеціями (за смаком).
ромштекс з сиром
2. Потім нарізаємо м'ясо шматочками товщиною не менше 1 см. Відбиваємо злегка молотком. Сухарі змішаємо з сіллю і перцем за смаком. Яйце збиваємо до однорідності. Вмочуємо кожен шматок м'ясо в яйце, потім посипаємо сухарями.
ромштекс з сиром
3. Обсмажити на вершковому маслі з двох сторін до готовності.
ромштекс з сиром
4. Викладаємо ромштекс в форму для запікання, а зверху рівномірно розподіляємо нашу суміш з першого пункту. Запікаємо 5-10 хвилин.
ромштекс з сиром
5. Готово!

Схожі рецепти