Ромштекс з сиром «під блюз» і хрін
(покроковий рецепт з фото)
Досить оригінальний, але все ж простий рецепт ромштекс з сиром "дор блю" і хрін - для вас! Вам обов'язково сподобається це соковите м'ясо під ніжною овочевий "шубкою" з пікантним соусом!
Цей незвичайний ромштекс з сиром "дор блю" і хріном готується дуже просто. Не знаю чому, але поєднання сиру з пліснявою і хрону дає приголомшливий смак. Словом, страва, хоч і необиное, але абсолютно під силу кожній господині. І смак вже точно оцінять по достоїнству!
- Яловичина - 800 грам (вирізка)
- Сир "дор блю" - 70 грам
- Перець болгарський - 100 грам
- Печериці - 100 грам
- Хрін протертий - 1 Ст. Ложка
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Сухарі паніровочні - 4 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
- Спеції - За смаком
- Зелень - За смаком
1. Гриби і перець обсмажити на розпеченій сковороді. Змішаємо з сиром, хрін, майонезом, зеленню та спеціями (за смаком).
2. Потім нарізаємо м'ясо шматочками товщиною не менше 1 см. Відбиваємо злегка молотком. Сухарі змішаємо з сіллю і перцем за смаком. Яйце збиваємо до однорідності. Вмочуємо кожен шматок м'ясо в яйце, потім посипаємо сухарями.
3. Обсмажити на вершковому маслі з двох сторін до готовності.
4. Викладаємо ромштекс в форму для запікання, а зверху рівномірно розподіляємо нашу суміш з першого пункту. Запікаємо 5-10 хвилин.
5. Готово!