Салат «а-ля Цезар» у великій тарілці
(покроковий рецепт з фото)
Рецептів салату Цезар дуже багато. Його готують з куркою, з креветками, з рибою і ще багато з чим. Але яким би не був рецепт, відмінний і смачний такий салат прикрасить будь-який стіл.
Основні інгредієнти в даному випадку - це листя салату, зазвичай використовують ромен, але в цілому можна взяти будь-який хрусткий сорт. Сухарики, пармезан і відмінний, ні з чим незрівняний соус - ось основа правильного салату. До цієї основи можна додавати інші інгредієнти, які вам подобаються: курку, рибу, креветки, яйця, томати або навіть гриби. Яскравий і барвистий салат на великій тарілці красиво виглядає, його хочеться з'їсти відразу. Насолоджуйтесь!
- Хліб - 200 грам
- Салат "ромен" - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Ančous - 2 штуки
- Пармезан - 75 грам
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Дижонская гірчиця - 1, 5 чайних ложки
- Вустерширський соус - 1/2 чайних ложки
- Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
Хліб поріжте кубиками приблизно 2х2 см.
Збризніть маслом і відправте в розігріту до 160 градусів духовку на 10 хвилин.
Салат помийте і наріжте великими шматками.
Часник почистіть і дрібно наріжте. Те ж саме зробіть і з анчоусами. Складіть все разом в глибоку миску.
Додайте до часнику і анчоусам гірчицю, рослинне масло і вустерширський соус. Перемішайте все до однорідності.
У глибоку тарілку складіть салат, зверху всипте остиглі сухарики. Залийте соусом і все перемішайте.
На дрібній тертці натріть пармезан (прямо над тарілкою). Готово! Відразу ж подавайте салат до столу.