Курка, запечена в їстівної тарілці
(покроковий рецепт з фото)
У деяких ресторанах Європи можна зустріти страви, які подаються в їстівної тарілці. Часто так подають супи або рідке рагу. А я ж пропоную новий варіант подібних блюд в моєму рецепті.
Але швидше за гаряче блюдо схоже на відкритий пиріг з великою кількістю начинки і тонким тестом. А ще будуть дуже цікаві доповнення в якості лимона, базиліка, перцю чилі і іншого. Тісто у мене вже було готове бездріжджове, ви можете зробити його самі або купити готове.
Дивіться, як приготувати курку, запечену в їстівної тарілці.
- Куряче стегно - 770 грам
- Бездріжджове тісто - 200 грам
- Лимон - 0, 25 штуки
- Базилік сушений - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
- Сіль грубого помелу - 1 Чайна ложка
- Помідори в'ялені - 0, 5 чайних ложки
- Чорний мелений перець - 0, 5 чайних ложки
- Часник - 6 зубчиків
- Перець чилі сухий - За смаком
Часник стручковий або звичайний дрібно наріжте. З'єднайте його з усіма приправами і сіллю.
Додайте до пряної суміші масло. Перемішайте.
Стегна промийте і просушіть. Натріть їх спеціями і залиште на деякий час маринуватися.
Тісто розкачати і розтягніть його в форму для випічки. Форму трохи змастіть маслом.
Вставте тісто Kuric. Лимон наріжте шматочками. Вставте їх між стегнами. Кінець випробування кліп.
Запікайте блюдо протягом 45 хвилин в духовці при 180 градусах. Смачного!