Рецепт Курка, запечена в їстівної тарілці фото

Курка, запечена в їстівної тарілці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Птах , Курка , Курячі стегенця
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 5 хв.

У деяких ресторанах Європи можна зустріти страви, які подаються в їстівної тарілці. Часто так подають супи або рідке рагу. А я ж пропоную новий варіант подібних блюд в моєму рецепті.

Опис приготування:

Але швидше за гаряче блюдо схоже на відкритий пиріг з великою кількістю начинки і тонким тестом. А ще будуть дуже цікаві доповнення в якості лимона, базиліка, перцю чилі і іншого. Тісто у мене вже було готове бездріжджове, ви можете зробити його самі або купити готове.

Дивіться, як приготувати курку, запечену в їстівної тарілці.

  • Куряче стегно - 770 грам
  • Бездріжджове тісто - 200 грам
  • Лимон - 0, 25 штуки
  • Базилік сушений - 1 Ст. Ложка
  • Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
  • Сіль грубого помелу - 1 Чайна ложка
  • Помідори в'ялені - 0, 5 чайних ложки
  • Чорний мелений перець - 0, 5 чайних ложки
  • Часник - 6 зубчиків
  • Перець чилі сухий - За смаком
курка, запечена в їстівної тарілці - фото крок 1
Часник стручковий або звичайний дрібно наріжте. З'єднайте його з усіма приправами і сіллю.
курка, запечена в їстівної тарілці - фото крок 2
Додайте до пряної суміші масло. Перемішайте.
курка, запечена в їстівної тарілці - фото крок 3
Стегна промийте і просушіть. Натріть їх спеціями і залиште на деякий час маринуватися.
курка, запечена в їстівної тарілці - фото крок 4
Тісто розкачати і розтягніть його в форму для випічки. Форму трохи змастіть маслом.
курка, запечена в їстівної тарілці - фото крок 5
Вставте тісто Kuric. Лимон наріжте шматочками. Вставте їх між стегнами. Кінець випробування кліп.
курка, запечена в їстівної тарілці - фото крок 6
Запікайте блюдо протягом 45 хвилин в духовці при 180 градусах. Смачного!

Схожі рецепти