Рецепт Сацебелі грузинськи фото

Сацебелі грузинськи
(покроковий рецепт з фото)

Грузинська кухня
Овочі , Помідор
Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Соуси , Для птахів , До м'яса
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 30 хв.

Один з варіантів смачного грузинського соусу сацебелі. Подається до м'яса, курці. Сьогодні я розповім, як зробити сацебелі по грузинському рецептом.

Опис приготування:

Так як сацебелі по -грузинська - це просто соус, без уточнень, то і варіантів такого соусу дуже багато. Можна додати в нього подрібнені горіхи, а воду замінити бульйоном. Можна зробити ні з пастою, а зі свіжими помідорами. Мені більше до смаку саме такий рецепт приготування сацебелі по-грузинськи. Такий соус з'їдається дуже швидко, з ним смачно не тільки м'ясо, але і просто хліб. Зберігається він у холодильнику днів 5-6. Розповідаю, як зробити сацебелі по-грузинськи.

  • Томатна паста - 200 грам
  • Вода - 200 грам
  • Braai - 50-70 грам
  • Часник - 5 зубчиків
  • Аджика - 1 Чайна ложка (приправа в банку)
  • Оцет 9% - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений - 1/4 чайних ложки
  • Хміль-сунелі - 1 Ст. Ложка
сацебелі грузинськи - фото крок 1
Кінзу моєму і дрібно нарізаємо.
сацебелі грузинськи - фото крок 2
Часник чистим, тиснемо Часничниці і додаємо до нарізаної зелені. Туди ж додаємо хмелі-сунелі, чорний перець, аджику і оцет.
сацебелі грузинськи - фото крок 3
Перетираємо все в стан пасти.
сацебелі грузинськи - фото крок 4
Додаємо томатну пасту і добре перемішуємо.
сацебелі грузинськи - фото крок 5
Тепер додаємо сіль і воду. Перемішуємо. Кількість води можна регулювати. Це залежить від того, який густоти соус ви хочете отримати.

Схожі рецепти