Рецепт Аджика по-грузинськи фото

Аджика по-грузинськи
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
Овочі, Гострий перець
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Заготовки, Аджика, Гостре

Справжня грузинська аджика готується з гострого стручкового перцю, зелені і спецій. Закуска виходить неймовірно гострою. Аджику використовують як доповнення до м'ясних страв і гарнірів.

Класична аджика по-грузинськи в домашніх умовах - це неймовірна закуска, яку ви оціните по достоїнству! Аджика прекрасно зберігається 2-3 місяці в холодильнику або в будь-якому іншому прохолодному місці. Додаючи аджику в їжу, не переборщіть, адже вона виходить дійсно гострою і пекучої! хай щастить!

  • Перець стручковий гострий - 200 грам
  • Часник - 1 штука
  • Базилік сушений - 2 Ст. Ложки
  • Кріп сушений - 1 Ст. Ложка
  • Коріандр мелений - 1, 5 Ст. Ложки
  • Базилік свіжий - 1 пучок
  • Braai - 1 пучок
  • Сіль - За смаком
аджика по-грузинськи - фото крок 1
Перець промиваємо, обрізаємо у нього плодоніжки. Потім розрізаємо його навпіл, видаляємо насіння.
аджика по-грузинськи - фото крок 2
Часник очищаємо і поділяємо на зубчики.
аджика по-грузинськи - фото крок 3
Коріандр потрібно перемолоти за допомогою кавомолки.
аджика по-грузинськи - фото крок 4
Перекладіть часник і перець в чашу блендера.
аджика по-грузинськи - фото крок 5
Додайте сушені спеції.
аджика по-грузинськи - фото крок 6
Перемелюємо все до однорідності. Додаємо подрібнену зелень, і знову перемелює.
аджика по-грузинськи - фото крок 7
Тепер потрібно додати сіль. Сіль додаємо поступово: вона повинна розчинитися в аджике. Коли сіль перестане розчинятися, аджику можна вважати готовою!
аджика по-грузинськи - фото крок 8
Розкладаємо готову аджику по банках, зберігаємо в холодильнику. Смачного!

Схожі рецепти