Аджика по-грузинськи
(покроковий рецепт з фото)
Справжня грузинська аджика готується з гострого стручкового перцю, зелені і спецій. Закуска виходить неймовірно гострою. Аджику використовують як доповнення до м'ясних страв і гарнірів.
Класична аджика по-грузинськи в домашніх умовах - це неймовірна закуска, яку ви оціните по достоїнству! Аджика прекрасно зберігається 2-3 місяці в холодильнику або в будь-якому іншому прохолодному місці. Додаючи аджику в їжу, не переборщіть, адже вона виходить дійсно гострою і пекучої! хай щастить!
- Перець стручковий гострий - 200 грам
- Часник - 1 штука
- Базилік сушений - 2 Ст. Ложки
- Кріп сушений - 1 Ст. Ложка
- Коріандр мелений - 1, 5 Ст. Ложки
- Базилік свіжий - 1 пучок
- Braai - 1 пучок
- Сіль - За смаком
Перець промиваємо, обрізаємо у нього плодоніжки. Потім розрізаємо його навпіл, видаляємо насіння.
Часник очищаємо і поділяємо на зубчики.
Коріандр потрібно перемолоти за допомогою кавомолки.
Перекладіть часник і перець в чашу блендера.
Додайте сушені спеції.
Перемелюємо все до однорідності. Додаємо подрібнену зелень, і знову перемелює.
Тепер потрібно додати сіль. Сіль додаємо поступово: вона повинна розчинитися в аджике. Коли сіль перестане розчинятися, аджику можна вважати готовою!
Розкладаємо готову аджику по банках, зберігаємо в холодильнику. Смачного!