Чахохбілі по-грузинськи
(покроковий рецепт з фото)
Особливістю традиційної грузинської кухні є те, що в ній з, здавалося б, звичайних продуктів може вийти неймовірно смачна страва, і яскравий тому приклад цей рецепт чахохбілі по-грузинськи.
Якщо ви ще ніколи не чули про цю страву і поняття не маєте, що ж таке чахохбілі, то я поясню. Це традиційне грузинське блюдо, воно являє собою найніжніші шматочки курки, які спочатку обсмажуються, а потім гасяться в томатному соусі з овочами, часником, зеленню, спеціями і без додавання рідини. А щоб вам все було ще зрозуміліше, я пропоную свій докладний рецепт приготування чахохбілі по-грузинськи. Насправді тут немає ніяких премудростей, і все гранично просто, але ось саме блюдо виходить дуже смачним і ароматним. У Грузії його подають як основне без будь-якого гарніру, воно дійсно досить ситне і не вимагає ніяких доповнень. Так що обов'язково спробуйте приготувати чахохбілі по-грузинськи в домашніх умовах, ви витратите на це не дуже багато часу, зате обід або вечерю вийде знатний.
- Курка - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 5-6 штук (невеликий )
- Часник - 3-4 зубчиків
- Помідори у власному соку - 150-200 мілілітрів (мелені )
- Зелень свіжа - 30-40 грам(Braai, петрушка )
- Перець червоний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком