Рецепт Чахохбілі з куркою по-грузинськи фото

Чахохбілі з куркою по-грузинськи
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
Птах, Курка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Якщо ви любите ароматну і смачну кавказьку кухню, спробуйте обов'язково повторити на своїй кухні цей нескладний, але неймовірно класний варіант чахохбілі з куркою. Буде дуже смачно!

Перед вами густе рагу з птиці з насиченою підливою, від якої просто неможливо відірватися. Подавати блюдо до столу можна з будь-яким гарніром, який вам до душі. В даному випадку блюдо готується в казані, але можете спробувати і мультиварку. Я впевнена, що ви оціните приголомшливий смак чахохбілі в першого шматочка.

  • Цибуля - 300 грам
  • Голівка часнику - 2-3 штук
  • Курка - 600 грам (крильця в даному випадку)
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Помідори - 3-4 штук(+ консервовані, якщо є)
  • Зелень - 1 пучок(Braai, петрушка, кріп)
  • Сіль і спеції - За смаком (сік лимона, перець, хміль-сунелі і т.Д.)
чахохбілі з куркою по-грузинськи - фото крок 1
1. Курку вимийте, обсушити і викладіть в казан з розтопленим вершковим маслом. Обсмажте трохи.
чахохбілі з куркою по-грузинськи - фото крок 2
2. Додайте подрібнену цибулю і смажте ще хвилин 5-6 на середньому вогні.
чахохбілі з куркою по-грузинськи - фото крок 3
3. Зніміть шкірку з помідорів і наріжте м'якоть невеликими кубиками. Можна використовувати і заморожені томати.
чахохбілі з куркою по-грузинськи - фото крок 4
4. Додайте в казан свіжі і консервовані томати, сіль, спеції. Влийте сік лимона і трохи гарячої води. Після закипання залиште нудитися на середньому вогні хвилин на 35-40 (час вказано для крилець, інші частини курки можуть гаситися довше).
чахохбілі з куркою по-грузинськи - фото крок 5
5. Хв 5 до готовності додайте пропущений через прес часник. Що, часнику дійсно 2-3 головки.
чахохбілі з куркою по-грузинськи - фото крок 6
6. В кінці додайте подрібнену свіжу зелень.
чахохбілі з куркою по-грузинськи - фото крок 7
7. Чахохбілі з куркою по-грузинськи готове до подачі. Подавайте з гарніром. Смачного!

Схожі рецепти