Баранина по грузинськи
(покроковий рецепт з фото)
Розповідаю, як я роблю баранину по-грузинськи в домашніх умовах! По суті, це тільки варіація на тему грузинської кухні, але дуже смачна і дешева варіація, так що рекомендую приготувати!
Такий рецепт приготування баранини по-грузинськи мені подобається тим, що можна його запросто підлаштувати під свої смакові переваги. Подобається підлива, - долийте води, а подобається просто тушкована картопля з м'ясом, - обмежтеся одним соусом, і тушкуйте овочі до готовності. Словом, я вам розповім свій улюблений простий рецепт баранини по-грузинськи, і якщо ви його поміняєте, - я буду тільки рада
- Баранина - 700 грам
- Цибуля - 5 штук
- Морква - 2 штуки
- Болгарський перець - 2-3 штук
- Баклажани - 2 штуки
- Картопля - 8 штук
- Спеції - За смаком
- Ткемалі - 3 Ст. Ложки
1. Обсмажити баранину на рослинній олії до появи скоринки. Потім додамо подрібнені цибулю і моркву, і теж обсмажити. Солимо до смаку.
2. Поки овочі смажаться, очистимо, помиємо і наріжемо всі інші інгредієнти.
3. Перекладаємо суміш зі сковороди разом із залишками масла в каструлю з товстими стінками. Туди ж - всі овочі. Додамо спеції за смаком і соус ткемалі. Тушкуємо на маленькому вогні під кришкою, овочі повинні дати багато соку. Якщо ні - додайте води, і уварюють до потрібної вам густоти.
4. Раджу пару гуртків баклажана і трохи моркви обсмажити або протушкувати окремо і прикрасити вже готову страву. Смачного!