Рецепт Баранина по грузинськи фото

Баранина по грузинськи
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
М'ясо , Баранина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 40 хв.

Розповідаю, як я роблю баранину по-грузинськи в домашніх умовах! По суті, це тільки варіація на тему грузинської кухні, але дуже смачна і дешева варіація, так що рекомендую приготувати!

Опис приготування:

Такий рецепт приготування баранини по-грузинськи мені подобається тим, що можна його запросто підлаштувати під свої смакові переваги. Подобається підлива, - долийте води, а подобається просто тушкована картопля з м'ясом, - обмежтеся одним соусом, і тушкуйте овочі до готовності. Словом, я вам розповім свій улюблений простий рецепт баранини по-грузинськи, і якщо ви його поміняєте, - я буду тільки рада

  • Баранина - 700 грам
  • Цибуля - 5 штук
  • Морква - 2 штуки
  • Болгарський перець - 2-3 штук
  • Баклажани - 2 штуки
  • Картопля - 8 штук
  • Спеції - За смаком
  • Ткемалі - 3 Ст. Ложки
Baranina грузинськи - фото крок 1
1. Обсмажити баранину на рослинній олії до появи скоринки. Потім додамо подрібнені цибулю і моркву, і теж обсмажити. Солимо до смаку.
Baranina грузинськи - фото крок 2
2. Поки овочі смажаться, очистимо, помиємо і наріжемо всі інші інгредієнти.
Baranina грузинськи - фото крок 3
3. Перекладаємо суміш зі сковороди разом із залишками масла в каструлю з товстими стінками. Туди ж - всі овочі. Додамо спеції за смаком і соус ткемалі. Тушкуємо на маленькому вогні під кришкою, овочі повинні дати багато соку. Якщо ні - додайте води, і уварюють до потрібної вам густоти.
Baranina грузинськи - фото крок 4
4. Раджу пару гуртків баклажана і трохи моркви обсмажити або протушкувати окремо і прикрасити вже готову страву. Смачного!

Схожі рецепти