Рецепт Русский соус фото

Русский соус
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Буряк, Овочі, Хрін
Пісні страви
На швидку руку
Соуси, До м'яса, До риби

А ви знаєте, як приготувати російський соус? Насправді, варіантів його багато. Адже скільки прекрасних рецептів скупчилося за довгу історію національної кухні. Це відмінний гострий соус з хрону.

Я ж пропоную вам зробити так звану "чортівня" з svekloм. Таке гостре доповнення підійде до м'яса, птиці і річковій рибі. Воно сподобається тим, хто любить настільки "ядрена" соуси, щоб йшли сльози, коли їх пробуєш. Колір виходить дуже красивим і відразу викликає апетит. Магазинний варіант з домашнім не зрівняється.

  • Хрін - 250 грам
  • Буряк - 250 грам
  • Вода кип'ячена холодна - 200 мілілітрів
  • Сіль - 3 грами
  • Оцет 9% - 1 Ст. Ложка
русский соус - фото крок 1
Коріння хріну добре промийте і очистіть від шкірки.
русский соус - фото крок 2
Далі натріть хрін на дрібній тертці.
русский соус - фото крок 3
Буряк вимийте і промийте. Також натріть її на тертці.
русский соус - фото крок 4
Змішайте буряк, хрін, сіль, воду і оцет.
русский соус - фото крок 5
Перемішайте всі інгредієнти. Подавайте соус в охолодженому вигляді. Зберігайте його в холодильнику в скляній банці. Приємною дегустації!

Схожі рецепти