Русский соус
(покроковий рецепт з фото)
А ви знаєте, як приготувати російський соус? Насправді, варіантів його багато. Адже скільки прекрасних рецептів скупчилося за довгу історію національної кухні. Це відмінний гострий соус з хрону.
Я ж пропоную вам зробити так звану "чортівня" з svekloм. Таке гостре доповнення підійде до м'яса, птиці і річковій рибі. Воно сподобається тим, хто любить настільки "ядрена" соуси, щоб йшли сльози, коли їх пробуєш. Колір виходить дуже красивим і відразу викликає апетит. Магазинний варіант з домашнім не зрівняється.
- Хрін - 250 грам
- Буряк - 250 грам
- Вода кип'ячена холодна - 200 мілілітрів
- Сіль - 3 грами
- Оцет 9% - 1 Ст. Ложка
Коріння хріну добре промийте і очистіть від шкірки.
Далі натріть хрін на дрібній тертці.
Буряк вимийте і промийте. Також натріть її на тертці.
Змішайте буряк, хрін, сіль, воду і оцет.
Перемішайте всі інгредієнти. Подавайте соус в охолодженому вигляді. Зберігайте його в холодильнику в скляній банці. Приємною дегустації!