Рецепт Морозиво «Русский холод» фото

Морозиво «Русский холод»
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Молочні продукти , Вершки , Яйця , Молоко
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти
На вечерю , Для дітей , На святковий стіл , Десерт
Десерти , Морозиво
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Це дуже смачне морозиво з джемом. Вибір джему - за вами, у мене ягідний з червоної смородини.

Опис приготування:

Можна подавати морозиво в кульках і поливати джемом, а можна прокласти між вафельками, теж буде смачно. Отже, рецепт.


  • Яйця - 2 штуки
  • Цукор - 90 грам
  • Молоко - 350 мілілітрів
  • Вершки - 200 мілілітрів(20 або 30% жирності)
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Джем - За смаком
морозиво
1. Приготуємо продукти для морозива.
морозиво
2. Кип'ятимо молоко і вимикаємо поки.
морозиво
3. Готуємо яєчну суміш для морозива. Яйця збиваємо з цукром до однорідної маси, поки не побачите піну.
морозиво
4. Включаємо вогонь, вливаємо в молоко яєчну суміш і, помішуючи, чекаємо загустіння, як тільки це сталося, вимикаємо вогонь і знімаємо молоко, ставимо на крижану баню, масу треба остудити.
морозиво
5. Вливаємо вершки. Чим жирніше вершки, тим ніжніше буде морозиво. Перемішуємо.
морозиво
6. Переливаємо в форму, ставимо в морозилку, перемішуємо кожну годину. Готове морозиво за допомогою ложки скочується в кульки і поливаємо ягідним джемом. Приємного!

Схожі рецепти